Christina vs. Brittney



Själv så har jag tyckt att Brittan har varit vackrare ,men man kan ju lixom inte tacka nej till Xtinas långa fina blonda hår?!=)
Så vem tycker ni är vacrast och har bäst musik? Jag tycker när det gäller musik så är det Båda fast när det gäller personlighet så tycker jag Britney spears ,efter ha sett hennes dokumentär så inser man att Britney inte är så korkad och dum som man trodde.Xtina är vacker iallafall!=)

Just nu så sitter jag och tittar på Melodifestivalen=)
xoxo 

Kärleks Bomba dina vänner!<3


Tryck på Kärleksbomba bloggare så kärleksbombar ni mig!=)
xoxo

Vaknade nyss...

God morgon på er som är som mig och vaknade nyss *hehe*.Och god dag på er som vaknade för flera timmar sedan!=).

Jag är så himla typisk att jag vaknar kl 1 på dagen det är ju ganska så sent ,och ibland så vaknar jag kl 13:00 på dan bara för att jag vet att jag endå bara kommer att vara hemma.Man blir så deprimerad av att bara ha samma rutiner  varje dag eller iallafall "almost" varje dag  man blr så himla SEG!x). Men idag så ser planerna ut så här;

1:Gå till centrum.
2:ringa Stephie.
3:Gå hem till Stephiex) 
4:hem ch käka
5:titta på tv.
6:Titta på Rock systrar som kommer ikväll så 4.an.
7:kolla på melodifestivalen.


Såhär ser mitt liv ut ,rejält tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=(
Men nu så får jag bara önska er en super trevlig dag så skriver jag snart!

xoxo

ÄNTLIGEN HEMMA!=)

Heej!
Idag så åkte jag äntligen hem från mina kusiner det var riktigt kul hemma hos dom!=)
Nu så lagade mami mat men jag som är  så galen sitter jag här gömd i mitt rum och käkar Kekxchoklad innan maten hihi, (normalt).Idag så gick jag hem till Atephie och vi tittade på en skräckfilm som var riktigt bra men tyvär så kommer jag inte på namnet just nu=/men när jag kommer på det så säger jag det=).

Det känns könt att vara hemma efter typ 5 dagar som jag inte träffat katterna Stephie och Mami=/Fast nu så så är jag som sagt äntligen hemma ^^.Men nu så får jag bannemig gå och äta maten innan den blir kall!.
Vi hörs om en liten stund, och nu som jag är hemma så ska jag börja blogga som jag gjorde för 5 dagar sen och det betyder mycket!!=)
PussOkram

This is good shit!=)

xoxo

Bio=)Vi tittade på Dog Hotel (hund pansionatet)

Hej!
Jag ber om ursäkt om jag inte skrivit så himla mycket men här hos mina kusiner så är det fullt upp vi går och simmar tänar åker pulka=)och idag så gick vi på bio ,vi tittade på Dog hotel.den var riktigt bra!Den var rolig bra  och lite sorglig i vissa stunder men den var riktigt bra ,det är en familje film tycker jag.Aja sen så gick vi till Mc donalds och sen så åkte vi hem.Nu så ska vi köka middag och sen så  ska vi titta på filmer som vi hyrde.imårgon så ska min moster på spa ,så då ska jag vara barnvakt och sen så ska jag åka hem.
Pussokram<3
=)hoppas ni får en trevlig kväll!

Hemma hos kusninerna.

Hej !

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit hemma hos min kusiner.

Idag så skulle vi till bion fast sen så hittade vi inte parkering så vi fick åka hem igen.Men ikväll så ska vi åka till Heron city och titta på "Hund pansionatet" den verkar rolig och bra ,har någon av er sett den?=)Är den bra?.Aja  de enda man hör just nu är Mikaela och Filip bråka hehe ,ganska så irriterande.Men annars så har dagen varit ganska så lugn.Nu så sitter vi här och lyssnar på musik och Mikaea vill ha datorn eftersom hon vill spela något jävla spel!ne hon får vänta-.-.Aja de tycker om musiken jag sätter på ,men när jag sätter på TH då så tycker de inte om de=(Aja nuh sitter och ritar som så är de lugna oc tur hihi.PussOkram<3

Träning/pakning/stress!

Heej!
Nu kanske jag bara kommer skriva ett kort inlägg men det är så att jag ska åka till mina kusiner och vi ska gå till sats och träna ch sen så kommer vi gå och bada och sen så kommer vi gå och åka pulka!ganska så mycket vi ska gör eller hur?hur kommer eran dag att se ut?=)Aja idag så satte jag på mig lösnaglar och sen s målade jag dem i svart det lev mycke finare men nu så är det lite svårt att skriva hehe.Aja men nu så måste jag fortsätta packa och sen kl 10:30 så åker jag.
Jag kommer nog inte skriva några fler inlägg idag sorry men jag kommer inte ha tid=/
PUSS<3!

Smalaste midjan/längsta naglarna !!!!

Hej!
Vad tycker ni ,om hon som har den smalaste midjan?jag är ganska så säker att hon har opererat bort hennes revben inte alla men nästan så att hennes midja ska bli smalare!Det är ju lite läskigt/sjukt tycker jag.Vad tycker ni?=/


Sen så har vi hon som hade världens längsta naglar eller rättare sagt hade!Det stod i tidningen att hon hade brytit sina långa naglarna i en biloclycka ,lite synd för hennes del hon hade ju sparat dom i 30 år.Men jag undrar hur hon kunde klä på sig dusha m.m hon hafde säkert en asistent.Hon kom med i Guiniss rekordbok *osäker på stavningen*.
Men skulle ni villja ha så där långa naglar??not me.'
 
Inte riktigt normalt!
Jajuste idag kl 22:00 så kommer det ett program på kanal 3 om tjejer som vill bli så smala så att dom skulle ha storlek 32 i kläder ,det är en dokumentär.
PussOkram på er alla!

Filmen Sleep Over=)Se den!

Heej!
Hur mår ni idag då?=)Jag mår bra.Idag så åkte jag somsagt till V-by och träffa mamma vi gick tiill MC donald´s.Sen så gick vi runt och kikade lite på affärer och sen sen gick vi hem.Sen så ringde jag stephie och jag kilade hem till henne, sen så gick vi till Videohörnan och hyrde film vi hyrde "Sleep Over" Den är verkligen bra så ni borde se den tycker jag!=)Men aja nu så kommer det bara bli ett litet kort inlägg.
PussOkram hoppas ni alla söta läsare får en trevlig kväll!

Måndag?Villken dag är det idag?

Heej!
Just nu så känner jag mig lite förvirrad eftersom det är ju inte skola denna vecka och då så behöver man inte vara riktigt säker på villken dag det är idag men nu såvet jag inte villken dag det är enns??Vet ni ,jag tror det är måndag men jag är inte säker. Aja imårse så vaknade jag kl 11 eftersom jag ska möta upp mamma i v-by kl 13:15 .Sen så kanske jag ringer Stephie annars så kommer min dag vara *tråkig* .Nej juste jag ska ju ringa mina kusiner och fråga om jag kan åka till dom och hälsa på dom idag eftersom barnen har lov och det har min moster med=), Pefekt!
Aja varje  morgon så lämnar mamma en lapp på diskbänken att jag ska plocka in disken ur diskmakin, så ja det har blivit en vana hihi , Hellre det en att diska det är så könt att ha en diskmakin!. Just nu så lyssnar jag på musik "Tokio Hotel". Det sägs att  svenska låtskrivan/jury i idol  Anderas Carlsson skriver låtar till Tokio Hotel till deras nya skiva ,inte hade man tänkt sig Andreas  skriva låtar till TH känns lite konstigt hehe, men th´s nya skiva kommer vara lika underbar som de alla andra skivirna!=).

Aja nu så ska jag äta lite frukost och sen så ska jag kila iväg!.
PussOkram<3

Resultat?

Hej!
Nu så är mitt hår färdigt och jag håller på att titta på Herren på Täppan verkligen roligt program!=) på kanal 6 fast den sluat endå kl 21:00 men sen så ska jag titta på "På spaning av Bridged jones"=).verkligen bra.
Här så är resultatet med mitt hår vad tycker ni blev det mörkare??=)Hope so!

Man kanske inte ser på bilden ,men det har blivit mörkare=)

Hehe , men hoppas ni får en trevlig kväll!=)

Färgar håret=)

Hejsan!
Nu så kom jag hemifrån Stephie och vi tittade på Step up 2 den var skit bra!=) Igentligen så skulle Stephies mamma hjälpa mig med att färga håret men det blev inte så ,vet inte varför.

Aja idag så köpte jag hårfärg och jag ska färga mitt hår mörk brunt alltså mörkare en det jag redan har ,så ja vi får se hur resultatet blir sen ,jag slänger in en bild på mitt hår sen=).Men hur har eran dag varit annars=)
PussOkram<3

Jaha vad ska man göra nu då`?

Heej!
Just nu så sitter jag här hemma och är deprimerad *skojjar*Nej men det ´känns så sjukt tråkigt att bara vara hemma.Jag har så dålig fantasi så jag vet lixom inte  vad jag kan ta och hitta på=(.Men aja "så e livet" Ibland så har man det kul och ibland så har man det tråkigt ,man kan ju inte alltid ha kul.

När jag kilade till centrum så skulle jag gå över vägen och jag stod där vid lyktstolpen och då kom en traktor som skulle ta bort all snö ,och han la inte märke på att jag stod där och jag blev livräd jag visste inte ifall jag skulle backa jag bara stod där hehe. Men jag blev lite besviken på yogurten den var inte riktigt god=/ Den hade typ ingen smak den hade bara några fruktbitar , så nästa gång så ska jag testa en nya smak. Imårse så blev jag lite chokad min katt Saga stod nere i diskhornet och bara stod stilla sen så märkte jag att hon hållte nästan på att kissa där så jag lyfte upp henne fort som attan och lämna henne i hennes kisslåda!.Shit hon kan ju inte kissa i diskhorn! Men vad har ni gjort idag/vad kommer ni göra idag?=)Vill ha lite tips vad man kan ta och göra=)
PussOkram

God Morgon "söndag"=)

God morgon på er mina kära läsare!Hur mår ni idag?själv så mår jag toppen fst jag är inte så glad över att snön har kommt igen ,kan den aldrig ta slut eller?, det var iallafall lite sol för några dagar sen och jag trodde att det betydde att våren skulle komma men icke sa Nicke.Det blev bara ennu mer snö=(.

Jag vaknade nyss av en riktigt konstig dröm och den handlade om att jag gick till centrum och köpte en yogurt en stor med fruktsmak ,och jag vet att de finns sånna men jag har aldrig smakat och i drömmen så var yogurten god!=)Så sen när jag har klädd på mig och gjort mig i ordning så ska jag kila ner till centrum och köpa en yogurt hihi.

Men iallafall katterna är så söta ,de ligger i min lillebrors barnvagn och Oskar han är ju storebror till Saga så han håller  om Saga alltså han kramar henne åå dom är ju bara för söta=)De håller ihop hela tiden!. Men nu så ska jag gå och bre mig lite chokladmackor så äter jag lite frukost=)Kanske inte världens nyttigaste men jag orkar inte börja anstränga mig på morgonen bara för att göra en nyttig frukost. Men aja vi får se hur dagen blir mamma kommer hem kl 18:00 så jag kommer vara ensam hela dagen *tråkigt*.Men hoppas ni får en underbar dag allihopa!=)
PussOkram!

Igår så hade jag besökar rekord jag hade 100 besökare=) det kanske inte är så många men det är en bra början .Hoppas ni nya hittar tillbaka hit<3=)


Inte presis den yogurten jag ska köpa , men visst såg detta gott utt , jag dreglar nästan över bilden!

Kvällens fråga??

                                       Vad trivs ni bäst i?Alltså kläder=)
  
                                      
                                      Jag klär mig helst med jeans.Men vad klär ni er helst med=)??

Var melodifestivalen bra i år??

Hello my darlings!
Just nu så sitter jag och tittar på melodifestivalen egentligen så bryr jag mig inte så mycket om när alla svanskar tävlar om vem som för tävla för sveriga =s  det enda roliga är när man får se alla länder!eller hur?=)Själv så kommer jag rösta på spanien då=)Men ikväll så kommer en super bra film kl 21:35 på kanal 3  den heter "om en pojke".
Den är riktigt bra så jag tycker att ni ska se den!=).
Aja nu så sitter jag och klappar the cats<3Och käkar Pizza.
PussOkram<3Idag så hade jag lite mer besökare en annars och jag hoppas att alla besökare kan lämna en liten komentar<3;)
PussPuss


Flickan var bra!

Utelåst!*brr*

Hejsan!
Min mamma sa till mig Alexandra ta med dig nyklarna så du kommer in sen ör jag kommer åka till IKEA ,jag  sa det är lugnt jag tar med dom. Sen s¨å gick jag till åkermyntan och köpte 3 energydrickor och en chipspåse, ja vad hände när jag skulle öppna dörren så hade jag inte mina nycklar jag hade glömt dom!Ja  då så satt jag  i trapphuset  i kanske 30 minuter och drack upp  2 av mina energydrickor sen så käkade jag chipsen som jag egentligen skulle spara tills ikväll för ikväll så kommer ju Melodifestivalen=), Men ja jag var så hungrig att jag åt upp dom ,sen så fick jag sälskap av stephies lillasyrra Irma och hon var med mig en lång stund och sen så försvann hon bara plötsligt.Men sen så  gick jag runt lite ute och sen när jag hade varit utelåst i 2 timmar så kom mamma hem ,det var så kallt och samtididgt så var jag kissnödig!=/hehe.
Men aja nu så är jag äntligen inne ,och käkar Pizza mm.
Hoppas ni får en underbar kväll men vi hörs senare!<3

Ew Paris

Ja vad ska man säga det där ser ju inte så snyggt ut Paris , undra vad det är blåsa/sår/skavsår Who knows hehe!
Men det gör säker ont att ha den dära grejjen på foten.

Vad är det dära igentligen??
PussOkram<3

It´s Lördag today!

Hello my darlings!
Nu så sitter jga och läser en massa med Julia tidningar och har det lite tråkigt jag hade tänkt på att städa mitt rum  idag för det var ju ett tag man gjorde det men´iallafall idag så ska jag ine göra särskilt mycket jag hade bara tänkt att vara hemma och ta det lugnt!Hur kommer eran dag att se ut?=)Just nu så sitter jag och tittar runt i bloggar ,och jag undrar bara en sak.
Vad tycker ni jag kan göra för att få min blogg bättre? ,Det är ju ni som ska tycka till och berätta om det är något jag ska ändra eller ja ni vet=)

På mornarna så brukar jag altid vara så himla trött, själv så tycker jag att det är så himla sjönt att vakna typ kl 6 på morgonen och sen bara somna om igen ochveta att man kan sova 2 hela timmar till ,men det går ju så snabbt 2 timmar när man sover eller ?;)
Mne nu så ska jag läsa lite tidningar.
Och hoppas ni får en underbar dag!<3

Dessa lösögonfransarna köpte jag i h&m igår.
PussOkram på er alla!!

Grattis Rihanna 21 år!!

Hej alla mina söta läsare!
Hur mår ni idag? ,Själv så har jag haft huvudvärk hela dagen men en sak är Awesome det är LOV !!=)Äntligen, jag har längtat efter lov nästan alla andra som jag frågar om de har lov säger "ja ,vadårå har inte du det" hehe ne men nu.
Aja idag så vaknade jag klockan 2 men "huvudvärk som vanligt" sen så ringde mamma från jobbet och frågade om jag kunde åka till min mormor inne i stan och hämta en sak ,så jag gjorde det vi gick till Mc donalds och åt ,asså jag måste sluta med attäta på Donken det är ju inte bra!.Aja sen så efter det så var min mormor så gullig att hon gav mig 100 kr så jag gick till h&m och köpte en liten present till mami heh en brunkräm och till min själv ett par lösögonfransar ,jag vet inte när jag kommer använda dom men aja de var fina!=)


Sen så åkte jag hem och på tåget så satt det en fullis på sätet bredvid mig och ja vad ska man säga "det stank".Sen så när jag kom hem så ringde jag Stephie och idag så är det ju fredag och det betyder ju att det är tonår så ,(för er som inte vet vad det är så är det så att mn kan bli medlem och betala 150 kr tror jag och då så får man göra roliga saker) A idag så var vi bara i kyrkan och fikade och körde leker det var faktiskt rikigt roligt.Och självklart så är det ju roligt att få lära känna andra personer=).Vi fikade bullar sånna dära som heter typ "gaffel bullar" och ja Stephie började säga att vi käkade gaffalar haha!Det var en tjej som heter Linea och hon jobbar på Mc donalds och ja¨då frågade jag henne;
-Varför blir inte hamburgarna godare i Mc donalds än dom som man gör hemma?
-Linnea- Ja för allt vi gör finns nte att köpa i andra mataffärer ller andra ställen.

Jaha så det är därför ,de har typ sina egna produkter de säljer.

Men sen så när vi var på väg hem så hade våran kompis Zina en energydricka och det var ett hål i burken så vi alla bara satt och sög ur den sen så gjorde zina flera hål så att det bara började spruta!!haha.
Men aja slut med det.

Vill bara säga Grattis till Rihanna som fyller 21 år idag!:)Det får man inte glömma.

PussOkram på er alla och hoppas ni får en riktigt trevlig kväll!<3

Happy birthday to you ,Happy birthday to you Happy birthday Happy birthay to Rihanna!!=)

Dagens Outfit /Litet inlägg!<3

Hejsan!
Idag så mår jag så dåligt ,jag har fortvarande ont i huvet så idag så ska jag bara åka in till stan och hämta en sak från min mormor och sen så ska jag åka hem ,jag ser framimot att få träffa lilla mormor för det var ett tag sen vi träffa henne!=).Men aja jag slänger in en "dagens oufit" och sen så måste jag slänga in lite mat i magen!"man hör hur den skriker efter mat"hehe.
Men pussOkram på er alla!<3

Tröja:Från min mosters kille i spanien.
Jeans:h&m
Sen till det så ska jag ha min blåa kappa mina blåa skinskor från "din sko"
Och sen så ska jag ha min nya lilla väska från h&m 129 kr .

PussOkram

Bloggar som jag läser


http://www.kenzas.se/
Jag tycker om att läsa
Kenzas blogg eftersom
det finns så himla mycket
mode ,och hennes blogg är bara bäst!

http://www.kissies.se/
Jag läser även kissies blogg
för att hon är så självsäker och
det är helt enkelt roligt att läsa den!

http://www.stina-lee.se/
Det är bara kul att läsa om hennes vardag!=)

http://www.miir.blogg.se/
Hennes blogg kommer absolut 2:a
den innehåller mycket smink hennes roliga vardag
och jag som är ett stort TH-fan läser  mkt om hennes TH re
sor!=)
Min profilbild
www.stephielovejonasbrothers.blogg.se
Här är min bästis blogg!<3
Hon skreíver om sin vardag och en massa andra roliga saker=).

Men nu får jag bara önska er en trevlig kväll!själv så ska jag titta på "du är vad du äter" med Anna Skipper, ibland så kan hon vara lite väl överdriven det med hennes pulver och morgondrycker!eller hur?haha=)
PussOkram<3

Gick hem från skolan...

Heej!<3
Nu så sitter jag hemma ,mamma har köpt till mig en massa med Julia tidningar så det ska bli kul att läsa!Men annars undrar jag hur mår ni? själv så mår jag sådär jag har fortvarande ont i huvet!jag har fått nog att ha det! .
Men idag i syslöjden så fick jag typ ingen hjälp av läraren als ,hon är s elak.Men jag sydde en liten kulpåse till min lillebrorsa den blev rosa haha lite flickigt jag hade inte tänkt att den skulle bli till honom=)<3.Men annars så har skoldagen varit sm vanligt, vissa av er kanske redan har lov men  jag har vecka 9 ,men det är ju bara 1 dag kvar i skolan Jippi!!:) Men aja nu så ska jag damsuga mitt rum sen så ska jag titta på tv ,för jag måste vila.
Hoppas ni får en fin dag!=)=)
PussOkram!

Här är den slarvigt gjorde lilla påsen !=)vad tycks?vist blev den söt?=)<3

God natt mina kära läsare!

God natt! Nu så ska jag gå och lägga mig.
Skriv mera komentarer jag blir gladare då!=)<3<3
Kram på er alla<3

Juliana Wetmore kampen om ett nytt ansikte kanal 3

Nu så sitter jag och tittar på ett program m en 3 årig flicka som föddes utan ansikte ,nu så ska dom operera hennes käka eller rättaresagt flytta fram den.Det är på kanal 3.
Kram på er!

Jag tycker så synd om henne!=(

Nu så har jag Bakat ,och varit i v-by

Hej!
Hur  har eran dag varit?=)Min har varit fin fin!=)
Först som jag sa så mötte jag mamma i vällingby där så gick vi till Mc donalds sen såk gick vi runt och tittade på kläder/väskor ,då så hittade jag en söt liten väska som jag köpte jag visar en bild på den sen.Vi gick runt och tittade i Indiska ,och där så var det en tant som hela tiden var efter en och sa ursäkta och menade typ att jag var i vägen...
Sen så gick vi till h&m Och där så köpte jag väskan den är svart med långt handtag och är inte så särskilt stor.Men efter det så träffade jag Stephie i h&m och vi åkte hem tsm.Sen så sa Stephie mamma att hon tyckte kakan jag bakade igår vad god och hon ville att jag skulle baka hemma hos dom en kaka till ,så det gjorde jag först så gick vi till centrum och köpte ingridienserna och sen så började jag baka.Nu så skulle Stephie till basketträning så jag gick hem ,och nu så ska jag komentera i andras bloggar och sen så ska jag titta på tv.
Puss Okram<3

Eltandborste hihi!

Hej!
När jag satt hemma för ett litet tag sen så kom det något från posten ,ett paket=)
Så jag kilade ner till centrum och hämtade ut den och det var en eltandborste.Ni vet företag som ´ringer och vill att man ska bli medlem?ja mamma blev typ medlem hehe!.Så jaja det kanske är roligare att borsta med den=)
Kram!

Här är den!=)

Dagens Outfit


Jeans:Köpte dom i serbien.
kofta:h&m
Tröja under:Bara en vanlig T-shirt.

PussOkram<3

Sjuk...

Hej!
Imårse så ringde vi till skolan och medela att jag var sjuk eftersom jag har huvudvärk och är förklyld.Nu så ska jag bara skriva lite och sen så ska jag gå och lägga mig igen.
Just nu så springer katterna runt och leker och har det kul ,jag vill ochså vara frisk! Men jag ska vara glad att jag inte ofta är sjuk och att man ibland måste vara det=)Förannars så skulle det nog vara konstigt ,eller hur?.Men nu så lever jag typ tackvare alvedonen som hjälper lite fast inte så mycket.
En dagens outfit kommer lite senare på dagen!=) För just nu så sitter jag bara med pyjamas och morgonrock hehe.
Sen så kl 3 så ska jag träffa mamma i vällingby.
PussOkram<3

Det här är mitt liv just nu hehe!

Och här är mina söta katt Saga<3

Och sist men inte minst Oskar hans favoritplats är att sitta vid fönstret=)¨
Men sagas är att sitta på min lillebrors barnvagn!
Kram!

God natt!

Nu så ska jag gå och lägga mig.
Imårgon så kommer jag inte gåtill skoaln eftersom att jag är sjuk jag har ont  i magen och har skit ont i huvet ochså har jag typ feber=s Men nu så måste jag gå och sova för när jag sover så har jag inte ont i huvet och det är bra!
God natt på er mina kära läsare!<3
 men hoppas på att =
Villken kudde är bäst? Jag tycker den åt höger men tyvär så går jag och lägger mig med den vänstra=(
Puss!

Nick hoult

Se man blir snyggare med åren haha!
        
Har ni sett den filmen när han var liten och han var pojken som retades i skolan och hans mamma vlle alltid göra själmord m.m?? den heter Om en pojke   och den är så bra!

Men nu så sitter jag och äter choklad (olyckligtvis)!
Hoppas ni får en trevlig kväll mina kära läsare!
<3

Den förbaskade huvudvärken!!

Hej!
Nu så sitter jag här hemma och har rent ut sagt skit ont i huvudet!.Det gör så himla ont att ag inte vet vad jag ska ta mig till ,men jag ska försöka sova lite för när jag sover så har jag inte ont men nu när jag är vaken så har jag det.

Imårse så vaknade jag extra tidigt för att kunna komma till skolan i tid för vi skulle till Husby badet ,sen så hade jag gjort matsäck och packad simgrejjerna.När vi kom till skolan så skulle man vänta i entren i typ 1 timme sen så kom en lärare som skulle ropa upp allas namn och det var ju en massa elever eftersom det var 7:an och 6:an som skulle bada tsm men det är ju inte bara en enkel 6A och en enkel 7:a  nej det är ju  6 a    6b  6c 6d    och samma sak med sjuan ,så det tog en himla lång tid. Sen när vi tog bussen dit så fick man typ sitta i bussen i 1 timme tills vi var framme och jag bärde tunga saker i min väska ochså! .Sen så var vi framme utanför och vänta tills kl skulle bli 10 så att badet skulle öppnas sen så kom en man och tog in en av våra lärare och sa -att vi inte hade bokat simmhallen så då sa dom.

-We are sorry but we gonna fix something other for this group some day. Och vi alla bara a en dag när?!   Det kommer lixom aldrig bli.Sen så fick vi åka hela jävla vägen tillbaks (förlåt för mitt ordval men jag är så himla irriterad).
Sen när vi kom hem så gick vi alla (Anisa jag o stephie) hem till Stephie och spelade spel m.m ,men jag som hade så himla ont i huvet somnade i Stephies säng och sen när jag vaknade så gick jag hem.Men vem vet jag kanske är utårkad för jag hatar att dricka vatten ,eller kanske inte hatar men jag tycker inte om att dricka vatten om   jag måste.
Men nu så ska jag bara ta och försöka ta det lugnt och sova lite sen så ska jag äta mat.
Men hoppas ni får en riktigt fin dag mina kära läsare!<3
pussOkram!

Min fina Chokladkaka.

Hej!
Nu så bakade jag mocarutor på en stor plåt.Det blev så mycket att jag gick hem till Stephie och gav kaka till dom ochså=).
Men nu så sitter jag och mummsar på en bit av kakan.Hejssvejs sålänge!=)

Ha det bra mina kära läsare!=)<3

Vattenkrig i tvättstugan!

Hej!
Nu så kom jag hem från tvättstugan jag och Stephie hade vattenkrig där=)!Det började med att Stephie typ kasta lite vatten och helt plötsligt så kasta hon en sån dära stor flaska som man har tvättmedel i alltså den var full med vatten och den kastade hon rakt på mitt fejs!HAHA.
Sen så ville jag ha revanch så jag kasta vatten rakt in i hennes sko!där fick du stephie;).Men nu så håller jag på att hjälpa mamma med maten det blir Baconröra med macaroner mumms!Nu så är det i ugnen.Imårgon så är det utedag det innebär att vi kommer vara hea dagen i husbybadet!=)Ingen skola sköönntt;)

Men när jag har ätit klart så ska  jg gå hem till Stephie.
PussOkram


Jag tycker inte vatten är gott ,men på bilden så blir man sugen på ett glas vatten!;) elkler hur?
<3

Tjenare!

Nu så kom jag presis hem från skolan.Nu så ska jag bara ta det lugnt framflr datan hiihi i 30 minuter sen så ska jag gå till centrum och handla.Men hur har eran dag varit, min hart varit okej.Saga o Oskar gnäller och vill ha mat "för er som inte vet, så har jag 2 katter" .Men det är så irriterande varje gång jag ska hem så ska det vara så jävla mycket is på marken så att man halkar!Tycker inte ni det äär störande?!.

Iallafall ,snart så ska jag kila iväg till Stephie.Men som jag kanske sa så fick jag o Stephie en fribiljett för 2 personer i bion så nu så ska jag titta på google illken film det är den heter "Venny Begias" är inte säker på stavningen eftersom att det stog lite otydligt på pappret.Men nu så ska jag springa till centrum!
Ha det bra sålänge mina kära läsare!
PussOkram

Bio Outfit

   
 
Jacka:H&m

"Mini väska".Lånad av Stephie
Stövlar:Wedins

Rosa pantern 2

Hej!
Efter en lång dag med huvudvärk så gick jag och Stephie ochStephie syskon på bio.Vi tittade på Rosa pantern 2, den var riktigt rolig!Så titta på den=) Sen så fick jag och Stephie en fri biljett för 2 personer till en film och vi hade tänkt att gå och titta på den=).
När vi satt  i biosalongen så satt vi och åt popcorn och drack coca cola och energy drycker.När filmen slutade så gick vi alla till Donken för att äta kvälsmat själv så var jag inte hungrig så jag köpte en glass med chokladsås "jag sa till killen i kassan, en glass med mycket chokladsås" och han som var så snäll la en massa chokladsås tänk att det finns vissa snälla!
Men nu så ska jag hälsa på katterna och sen så ska jag titta på tv ,och komentera andras bloggar!
PussOkram.
Nu så ska jag slänga in en bio Outfit=)
<3<3

Kl är 15:32 och jag vakna nyss!?Har huvudvärk=(

Heej!
Jag kan inte fatta att jag vaknade nyss hehe ,men det är det tt jag har värsta huvudvärken det gör ont, så jag orkade inte gå  upp från sängen.Men jag vet inte hur dagens planer ska s ut, igår så fråga jag mamma om jag fick klippa trappa alltså kortare där framme och långt bakom.Och hon sa att jag får=) så vi får se om jag gör det idag. Men nu så sitter jag och lyssnar på musik och har det lite tråkigt=(.
Men brukar ni ha huvudvärk/migrän ,jag har huvudvärk.
Men jag skriver snart när mamma kommer hem och se vad i ska göra=)
PussOkram<3


Jag och Saga=).
Hejs svejs sålänge!<3

Bilder.

Hej!
Nu så kan man äntligen överföra bilder till datorn!!=)(klicka på bilderna för att dom ska bli större)
       Brorsan käkar en stor hamburgare<3Med sin nya mössa cool va?
 haha!

Happy valentine day<3

Hejsan!
Hoppas ni har fått en underbar alla hjärtans dag med era nära o kära!Själv så åkte jag och mamma till V-by och hade det kul och sen så när vi kom hem så färga vi mammas hår brunt.Fast sen så fanns det kvar hårfärg och då så färga jag mitt hår ochså=)!Jag blev nöjd.Nu så  sitter jag och pratar med brorsan på telefon!hehe han villl inte prata så mycket=/
Men jag kilade till Centrum och köpte lite enegry drickor och godis, så ja det ska bli mysikt att titta på Melodifetivalen .
Jag tycker inte alls att Amy diamodond är bra hon är usen=s sorry men jag tycker hennes låtar är tråkiga.
Jag tyckteom hon som sjöng "snälla snälla" hon var riktigt speciell<3
Men hoppas ni får en fin kväll.
Ha en trevlig alla hjärtans dag!
pussOkram<3

V-by =)

Hej!¨
Hur mår ni?jag själv mår bra=))
Idag så var jag i V-by som ni ser där ovan hehe. Jag och mamma gick runt och titta på olika affärer och sen så åt vi på donken mumms.
Men nu så sitter Stephie här och jag har det tråkigt .men jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för jag har inte gjortså himla  mycket men ikväll så ska jag titta på Melodifestival=)Det blir kul aiallafall
PussOkram<3

Vi baka semlor=)

Hej!
Nu så är  jag äntligen hemma ,jag var på "tonår" med Stephie där så får man göra roliga saker=) Idag så bakade vi semlor de blev riktigt goda! Igentligen så skulle vi vara i kyrkan  me sen så när jag o Stephie kom dit så stod det en lapp på dörren där det stod "Kom til (denna adress) nr................   Så vi bara shit vi måste ju ta buss dit men vi har ju bara terminskort så ja vi fick (Shuss) Inte säker på hur man stavar det hehe.Sen så när vi kom fram så gjorde vi bulldegen och sen så när den skulle jäsas så spelade vi Twister det var en tjej som hette Alexandra ochså och sn så var det Stephie som spela mot henne.Sen så när vi tog bort handduken  bort från skålen som degen var i så var den ENORM det var skit stor haha!.Sen så rullade vi dom dära "bollarna" eller vad man nu ska kalla det och ja man blev kladdig om händerna=).
Senså skulle "bullarna" ochså gäsas.... efter 10000 år........... så la vi in dom i ugnen sen så när de var klara så la vi grädda och för dom som ville ha madelmassa tog det. Sen så fick vi "sjuss" hem igen=)Jippi så vi slapp gå hem och men bil så var det typ 10 minuter hem till oss ,så ja det skulle  vara tragiskt att gå hehe.Nu så ska jag kila iväg till vardagsrummet och käka pannkakor=)Mumms.
Jajuste jag köpte Stephie Stövlar med klack för 200 kr som hon köpte dom i affären för dom är svarta och jätte fina.
Men jag skriver senare=)
Puss Okram

Se hela bilden

13= OTUR!

Heej!
Nu så sitter jag och käkar Stephies krydda tilll hennes nudlar!hehe=) Men hur mår ni?själv så mår jag bra!
Vi sitter och tittar på Made på MTV=)
idag så var vi i skolan som vanligt och jag hatar NO Mike våran lärare är så läskig!!!!!!!!!!=/.PÅ tv så är det en tjej som vill lära sig att åka skridskor och sen visa det för 100 personer i bublik och nyss så såg man att hon kommer ramla framlänges*Synd*=(
Men nu så ska jag slå Stephie lite och så =)
Jajuste  imårgon så är det Alla <3  dag=)
PussOkram<3

Slösat 20 kr på mobilen för att synas i Kissies blogg...

Hej!

Just nu så är jag så himla ARG jag var inne på Kissies blogg och första gången så skrev jag fel på det där att man kan synas i hennes blogg i 5 minuter ett sms kostar 10 kr men första gången så glömde jag skriva min blogg adress och nu så skrev jag min blogg adress så jag har slösat 10 kr i onödan på att skriva ett sms fel!Fan vad irriterande!!!!!!
Men nu så sitter jag hemma och har det tråkigt ,ska kanske gå och lägga mig nu.
Kram<3

Heej !

Hej!
Nu så sitter vi i datasalen som valigt och jag är lite rädd at en lärare ska komma=/'
Men nu så har vi lunch så vi ses senare!
Kram!
/Alexandra<3

Kissie har blivit galen!

Kissie har blivit galen!!

Kissie har blivit galen!!

Kissie har blivit galen!!

Heej alla kära läsare!=)<3

Hej!
Nu så sitter jag här hemma och äter middag.Innan dess så var jag i centrum och handlade=).
dag så är det ju final i top model trot jag dom kanske visar 2 avsnitt är nte helt säker ,men jag har laddat upp med choklad och godis och läsk=)Hur ska eran kväll se ut?=)
Kraam!

Framme i skolan.

Heej!
Gissa vad jag sitter just nu? jo jag sitter i datasalen som vanligt. Vi ska snart ha svenska så vi är lite rädda att en lärare ska komma och upptäcka oss hehe!
Men iallafall jag har bästämt mig att byta skola tillbaks till smedshagsskolan den hära skolan är ju en engelsk och jag tycker det är ganska så svårt=(.
Men nu så måste jag gå vi börjar i svenskan .Jag ÄLSKAR svenska för då så pratar man svenska och vi tittar på film haha!=).  Men jag undrar fortvarande om någon vill sammarbeta med mig=)
Kram!
Tavla
Han längst till höger är min förra rektor=) och bilden är tagen i min förra skola=)
PussOkram<3

Vart har den vackra Madonna tagit vägen??

Hej!
Vad tycker ni om Madonnas operation i ansiktet? alltså hon har opererat kinderna gjort ansiktslyft och förstorat läpparna.
Jag tycker att  hon inte skulle behöva det, hon som var så himla vacker även fast hon är 50 år! eller hur?=/
Jag undrar om hon var vackrare innan eller nu?=/

Vad har hänt?=(

PussOkram<3

Vällingby /Nära på att dö i en rulltrappa hehe.

Hej!
När vi slutade i skolan så åkte jag och Stephie till v-by för att träffa hennes mamma, Stephie skuelle ta en titt på lite byxor.
Sen så gick vi runt och runt och runt ,tills Stephie hittade ett par stövlar med klack som hon köpte.Vet ni hur trött jag är!? Vi har gått runt i 2 timmar.
Men nu så är jag äntligen hemma och ska ät lite nudlar ,jag älskar nudlar med kycklingsmak=). Ocj ikväll så kommer top model kl 20:00 på 3:an  glöm inte det ni=)! Jag vet redan vem som kommer vinna ,jag är alltid så med top model jag går in på youtube och tittar ,jag kan inte hålla mig;)
Jojuste ,jag satt i en skoaffärs rulltrappa alltså högst upp där man ska gå nj och den rullar och rullar det svarta handtagen   ,jag satt på det svarta handtaget och sn så sög rulltrappan mig bakåt så jag var nära på att åka baklängest ner från räcket! Det var så LÄSKIGT!!!!!!! jag trodde jag skulle döö!
Men vi hörs senare!
PussOKram<3

Från och med nu så är jag rädd för rulltrappor!
hehe.

Läxhjälp..... Jag kommer dööö!

Hejsan!
Just nu så känns det som om jag kommer dö.Jag hatar läxhjälp men jag blev tvingad att gå hit så nu så sitter jag och gjör något tråkigt engelska papper.
Jag längtar tills jag går ut skolan och sen när jag går ut  jumnasium eller hur man stavar det.Jag har det jätte svårt i matte ,men i engelska i min förra skola s¨å var det lätt för mig men nu så är det mycket svårare=(
Men annars så har dagen varit okej ,på svenska lektionen så tittade på vi på Greven av montecristo=) den är superbra tycker jag, tur att den finns på film för jag skulle inte orka läsa boken xp!
Men nu så sitter Stephie här bredvid mig och gör någon slags Franska läxa.
Och en sak som jag irriterar mig på är att varje gång jag ska logga in i datan i skolan så går det inte förns jag har testat 10000 gånger sen så sitter Stephie och flinar medanst jag får mina dampanfall hehehe!Och det enda jag hör är att Stephie snyter sig eller snorar haha!nej men hon är förkyld.
Men nu så måste jag fortsätta=/
PussOKram !
/Alexandra

 Ha det bra!

Måndag

Heejsan!
Nu så kom jag hemifrån Stephie vi satt och tittade på tv och jag sminkade henne.
Men nu så är jag ganska så hungrig och mami håller på med middagen ,det blir chilli con carne mums!.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så vill jag sammarbeta med en person som skriver min bloggadress på slutet av sina inlägg och såklart så skriver jag denna persons bloggadress på slutet av mina inlägg!=)
Så vad tycker ni?Skriv gärna en liten komentar ni som skulle villja!<3.
Nu så ska jag gå från datan ,och äta=)
Kraam<3

ps:skriv gärna en komentar ,för det blir jag glad av!=)<3<3<3
/Alexandra

Tråkar i datasalen...

Hej!
Jag och Stephie skulle ta bussen imårse men vi missade den så vi tog tågen ,sen så varje Måndag så går vi alltid till skolan ,och då så går vi alltid.Det är så himla typiskt!
Men nu så sitter vi i dtasalen och har det tråkigt.
Innnan så kunde jag inte logga in på min kod jag fick flipp!
Men aja nu kunde jag logga in som tur är.
Men aja hur är eran dag?=)
jajuste ute påbasketplan så är det bara en massa is.
När jag skulle gå hem till Stephie för att hämta henne så stod hon och skrek ,AJ jag har ont i mitt ben HAHA hon hade halkat, Jag som är så himla elak börjar ju dåfå skrattanfall hehe.
Men aja nu så ska jag fortsätta vara en nolifers och ha det tråkigt!.
Kram<3
/Alexandra

Gratiskläder =)

Hej!
Nu så kommer jag med ett litet tips=) en sida som funkar så himla bra och den är så rolig att vara med på.
Den heter Gratiskläder och när du samlar poäng i denna sida så kommer du sakta få hem ett presentkort till h&m Gina mm.
När du blir medlem så får du 50 poäng som start ,så du börjar ju inte med inga poäng.
Samtidigt så kan du skriva i forum bli kompis med folk och gör aandra roliga saker=)
Så jag säger bli Medlem!=)
Kram<3


 
:)<3<3<3
/Alexandra

Good Night Sweden!!

God natt alla där ute!
Nu så sitter jag och tittar i andras bloggar=)
Jag hade tänkt om någon vill samarbeta med mig ,altså att man skriver mitt bloggnamn på slutet av alla sina inlägg och såklar så skriver jag ditt blognamn på slutet av mina inlägg:)

Skriv en liten komentar om ni vill=)
Kraam<3

Kommer det inget bra på tv på söndag??!

Hejsan!
Nu så kom jag hem från Jamila och sen så åt jag mat.
Nu så har jag det så tråkigt för det kommer aldrig något bra på  tv på söndagar.Vet ni om det kommer något bra på tv ikväll?=)
Vet ni vad jag tror jag ska ta och göra? Jag ska göra en kladdkaka  xp som vanligt hehe!
Men vet ni något jag kan baka något gott=)

Jajuste ,jag glömde nästan berätta Jamila lockade mitt hår jag blev verkligen nöjd=)
Jessika Albas vackra hår.
Tycker ni hon passar bäst med lockigt eller platt/rakt?  
Jag tycker lockigt men det är ju kul att variera.
PussoKramm
/Alexandra

God morgon!...

Hej jag vaknade nyss och jag ska snart gå hem till Jamila.
Hur ska eran dag se ut?=)
Men nu så sitter jag och käkar en muffins som jag gjorde igår. På tal om igår ,så var melodifestivalen inte alls så roligt att titta på men det kommer flera avsnitt så ja vi får vel se om jag fortsätter att titta på det=)!.

En liten fråga;p
Vad föredrar ni? choklad eller vanilj? när ni bakar alltså ,när jag säger vanilj så menar jag ljus smet=).
Själv så föredrar jag choklad!.<3
Se hela bilden eller ????
vad tycker ni om?=)
(bilderna är lånade från google)

Kraam
/Alexandra

Mina påhittade Äppelmuffins!

Hej!
Nu så håller jag på att baka Äppelmuffins
 Du gör bara en smet UTAN kakao ,sen så skär du äppelbitar och blandar in dom i smeten sen så låter du smeten vara inne i ugnen i 12 min och  men innan så strör du över lite kanel=)
Hoppas ni testar det!=)
Kram<3

8bilden är lånad från google)
/Alexandra<3

Kvällens fråga?

                                                         Villken årstid gillar ni mest?=) Sommar ,vinter ,höst eller vår?=)
                                                         
                                                          Jag själv tycker bäst om sommaren!<3 men vad tycker ni=)?
                                                          /Alexandra

Heej!

Hejsan!
Förlåt om jag inte skrivit mycket men det är så att jag har varit hemmaa hos min moster.


Fredags:
I fredags så åkte jag från skolan direkt till min moster vi gick på en kalas/fest,

Lördag:
Idag så var vi hemma hoss min moster jag och min kusn Mikaela var hemma medanst min moster Maria och Filiup var på fotbollsträning .Filip sparar sitt hår fr att kunna se ut som Slatan8inte säker på stavning=;) .
Sen så var vi bara hemma och tog det lugnt.
Men nu så ska jag titta på Melodifestivalen=)
Kraam vi hörs senare!=)
<3'/Alexandra

Baka Baka liten kaka

Hej!
Eftersom det inte är semmeldagen idag så har jag gjort en ny dag till oss i Sverige som heter Kladdkakedagen.

Det innebär att man ska baka kladdkaka haha;) så jag gjorde det!=)
Men igår så gjorde jag kladdkaka ochså men den blev helt seg=/ Men idag är den mumms<3=)


( bilden är lånad från google)
Kram!
ska ni baka kladdkaka ikväll?=)

Heej!

Hej!
Hur  mår ni? ,jag mår bra=)!
Nu så sitter jag och äter mat/Makaronlåda ;)I love it!
Idag så har jag varrit med Stephie (som vanligt) Vi satt och tittade på En Prins i New York den är så rolig haha!
Men sen så gick vi till centrum och där så hittade vi 11 kronor så vi köpte 2 st Energy drickor=)Jag är HELT beroende!
Men  ikväll så ska jag någ bara ta det lugnt=).
Kram
/Alexandra

Peace!

Sorry en tjej i min klass sa att det skulle vara semmeldagen idag, men icke sa Nicke! Jag hade fel=/HAHA!

Kraam!

GODNATT...

God natt på er alla söta!
Nu så känner jag min mycket trött och nu så ska jag krypa ner i min varma säng och sova.
Men vi hörs imårgon!
Kram<3

<3

Dagens låt!

Den här låten tycker jag jäättee mkt om!
Har ni hört den här låten?=)
Kram!<3

Imårgon är det semmeldagen!=)

Hej på er alla fina människor!
Idag så var vi i skolan och hade det lika kul som vanligt!Hur har eran dag varit?=)
När jag skulle gå hem och hämta mina skor och då så hittade jag inte min ena sko, vi letade och letade...Men min sko hittades inte .Så vi gick till en lärare och fråga om hon hade sett den och hon sa nej men att hon kunde låna mig ett par skor men att jag skulle lämmna tillbaka dem imårgon.
Och gissa det var ett par 39 och jag som är så storfotad  har storlek 41=( Men iallafall de var sånna där som ttanter brukar ha=/Och hela vägen hem så fick jag såklart höra Stephie skrat´ta.
När vi skulle ta bussen från skolan så är det ju en  massa med elever som tar samma buss, och ja det blev KAOS alla bara skrek dära och slängde en smutsig kudde överallt ,sen så helt plötlsligt så kommer det ett farande smörpaket över mitt huvud?! Asså tänk om den skulle ha träffat mig den var typ inte ens öppnad och den var ju hård.Sen så Stephie är ju alergisk mot nötter så  plötsligt så flög det nötter omkring i bussen så vi var tvugna att gå av och vänta på nästa buss!Villken oturs dag.
Men nu så är jag äntligen hemma ,jag ska äta mat sen så ska jag vara med STephie i en timme och sen så klockan halv 7 så ska jag g hem till Jamila=)
Men jag skriver lite mer senare=)
Kraam!

Mumms eller hur ser de goda ut!
Men jag tycker inte alls om marsipanen imitten!=/
<3<33<33<3

Dags att släcka lampan och gå och sova...

God natt!
Nu så är jag ganska så trött så jag ska gå och sova.
Men innan det så har jag en fråga.
Villken musik gillar du (eller kanske du har någon  idol?=)
Jag tycker om TH<3 TH fur immer! hehe<3
Men hoppas ni får en massa med sömn inatt .
Kram!

God natt!
<3

Heej på er!<3

Heeej<3

Nu så sitter jag äntligen hemma. Jag och stephie var hemme hoss Talita och sen så  gick vi hem.Efter det så gick jag hem till Jamila ,de hade en kanin som är bara 10 veckor gammal fan vad söt de e!!Den heter Angel.
Men nu så sitter jag äntligen hemma som sagt och Pluggar och gör en läxa inför imårgon( spanska läxa)=)
Men ikväll så kommer Americas next Top Model och det för man ju absolut inte missa!eller hur?
Men nu så måste jag fortsätta med läxan!
Bye Bye<3

Här är en bild på mig i bussen på morgonen till skolan när jag sov ,och Stephie passa på att ta kort=/
Min näsa ser fett konstig!det är bara för halsduken ja ni vet haaha!<3

En dag med mig och Stephie se ut såhär=)

Jag och Stpéhie brukar ta en massa bilder pådagarna och vi brukar fjanta oss haha!.
Här   får ni se=)    tryck på bilderna för att se dom större!
   Ja  här ser ni mig ha det kul i en kundvagn)=)             
   ??jag vet inte vad Stephie gör??                                                        
Ja här ser vi henne hoppa studsmatta=)
Stephie och jag var i parken i sommras.
haha jag utanför min förra skola  somaren 08
Stephie sommar 08
De 3 systrarna när de var små.
Jag var så taskig att ag målade i stephies ansikte när  hon sov hehe!
Ja vad tyckte ni?jag tyckte den roligaste bilden var när jag var i en kundvagn=)
Kraa<3
nu så ska jag gå och lägga mig.
<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3


                                

De söta tvillingarna Olsen...

Hej på er alla där ute!
Tyvär så blev det ingen spruta för Stephie idag, damet ,jag som ville att hon skulle få en spruta hehe!;)
Men nu så har jag äntligen kommit hem och jag ska äta Hot Wings mm, I love it!
Men vet ni om Top Model kommer idag eller imårgon?=).
Men hoppas ni får en trevlig kväll!


Kanske ni kommer ihåg när Olson tvillingarna var med i ett tv-program när de var små , och det sägs att när en av dom ville ta en pause när de filmade så kunde den enza av dom fortsätta åt den andra så att den andra kunde vila! smart va?

Kraam<3
Nu så ska jag gå och äta mums.
//Alexandra

Film tips;)

Hej på er!
Nu så satt jag och tittade på en film som heter "Holiday" ,den var super bra nu så sitter Oskar på mitt knä och vill at jag ska klappa honom (Oskar är min katt för er som inte vet).
Men filmen var super bra så här kommer jag med ett litet tips!

Men hoppas ni får en trevlig kväll!

kram<3

//Alexandra


God natt<3 <3 <3 <3<33<3<3<33<3<33<3<33<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3

Home makeover

Hejsan!
Förlåt för dålig upptadering ,men som sagt så var jag hemma hos min moster.
Igår så åkte jag och min moster till Heoron city  där så gick vi till Donken ,och för första gången så vågade jag säga när jag skulle köpa glass så sa jag (Hej jag vill ha glass med MYCKET chokladsås) haha !;).Sen så åkte vi till IKEA och köpte en massa med fina saker till min mostes hem, det blev mest gröna saker som skulle passa till deras soffa=)
Sen så gick vi och storhandla i Willys och jag passa på att köpa godis.

Idag så vaknade jag och åt en semla till frukost hehe ,sen så gick min moster för hon skulle träna på Sats och jag satt bara och tittade på tv.
Men idag så har vi hela dagen möblkerat om i hennes lägenhet så nu är det super fint!
Till lunch så åt vi tacos hehe, jag är så himla onyttig!-.-.
Nu när jag kom hem så väntade det ett paket på min säng det var ett make up kit ganska så stor med mycket smink i=).
Men nu så ska jag gå och hämta en frukt och sen så ska jag slappa famför tven.
Ha det bra mina kära läsare.
<3
RSS 2.0