flower power inspiration

Monki Tee, Made by My Granny :) Socks, Skirt from www.hm.com
Tee-Monki  Skirt-H&M (Lookbook)
Jag gillart But do you?

woooooow

i wish i could do that!

i have to pee

...But theres a bulimiker in the bathroom...

 

.........

Heellu

Kikar pa coola T-shirts pa shock och har det allmant trakigt. Blaaaaaa.
Pussar!

klibbig i haret

Tjena!

Har precis atit Lunch Paella. Ni som inte har provat borde verkligen gora det!, super gott :), spansk special hehe. Har suttit med harinpackning i haret over 1 timme.  Lite klibbit dara, men sen blir det bra. Ska tydliugen hjalpa delade harstran, (Mina ar friterade...) av plattangen. Men aja, ska borja skota mitt har battre.

Ar lite ledsen idag, kom och tanka pa att jag snart ska fara hem, fran Pili aker jag pa Fredag. Kanner hur tararna snart kommer haha!, nej men det ar sorgligt. Pa Fredag kommer Linda och sen aker vi till finaste huset, varsta Hollywood mansion typ. Nej men hennes X hus och vi fick lana det nagra dar. Sen pa Mandag aker jag hem till Sverige, sen blir det Serbien :). Vill fan inte aka hem. Hatar att saga farval...
Kram ♥

svar pa tal

Filosofen om Blev spadd:

Kul att du oxå kommit på Fokis lögner om hennes ekonomi. Hon ska hjälpa stackars mamman men ekonomiskt tjänar hon mer än sina båda föräldrar tillsammans. När jag frågar henne på kommentarerna tar hon bort dom direkt. Kul att du har öppnat ögonen om detta oxå... Blogga på med din fina blogg!

Heej!, svarar har eftersom att din lank funkade inte. Jo men saklart att Foki tar bort sina komentarer som inte passar in i hennes image. Hon maste ju framsta som den sota snalla i bloggvarlden. Har markt att hon tar bort komentarerna som du sager, haller med dig. Och Tack! ♥

 

For er som inte vet sa ga in pa Fokis blogg. Hon skriver att det ar svart for henne att fa ihop sin ekonomi. Hmm inte sa konstigt om man shoppar/ater ute/ reser hela tiden nastan ;) 
Vad tycker ni?, tycker ni som mig att det var fjantigt skrivet ?

Blev spadd

Tjoflojt!

Da har man atit Pizza och blivit spadd. Super intressant. Hon som spadde mig brukar ha ratt om saker. Hon spadde mig en stund och var super serios. Blev lite skraj, sen nar jag tog upp ifall dom hade spelat Ouji board eller vad det nu heter, Anden i glaset (?), i allafall dom fick flipp. Dom sa bara NEEEEEJ gor inte det, och nej jag har aldrig gjort det. En av hennes vanner har tydligen blivit hounted av en "demon" super lange. Soo thats scary stuff. Men hmm, har testat det en gang men da har det inte varit seriost och det var sakert en av mina vanner som styrde glaset, har ocksa drivit nar vi kort det.


Men jag alskar overnaturliga saker, darimot gillar mina vanner inte det. Dom blir tydligen radda :S, speciellt en, hon hadfe sagt att hin tyckte att jag var laskig haha!, Anisa du ar allt rolig du, hoppas du har det bra i Italien. Vad fan sager jag Rumanien haha!


Men om nagot kommer och "halsar" pa mig, guuud. Kommer vara i Taket fan!, gillar att prata om sannt, men uppleva hell no!, har ett starkt minne sen jag var liten. Men det varade bara i 2 sek men kommer alltid komma ihag det, aven fast folk tror mig eller inte.

Men ni far ha en mysig kvall, har tutar alla bilar for spanien vann!, mot portugal!:D gud ni skulle bara hora nar det blev mal! ♥




Sugigt

I know it really sucks att jag inte har nagra bilder nu i bloggen, eller att jag inte uppdaterar med bilder...jag vet att det ar viktigt i en blogg, men nu sa har jag inte tid, och pluss sa vill inte bilderna ga in i dator javeln. Men nar jag kommer tilbaka till Sverige da ska jag ta mig fan bli battre!



Innan vi at Lunch sa pratade vi om "overnaturliga saker", jag alskar sannt. Och hon har varit med om en massa intresant. Ikvall kommer hennes van Mercedes och  hon ar valdigt duktig pa att lsa folk och spa med kort. Sa hmm, nagra tips pa bra fragor jag kan stalla? ♥
xoxo

Lets take a walk in the sun

Godmorgon mina kara blogglasare!

Nu sa har man vaknat dromt en massa konstiga drommar och atit frukost. Men nu
sa ska vi ga ut pa dom harliga gatorna, med gassande sol :)
Tudeluuu!

Ahapp

Hejsan!

Blev ingen glass ikvall...*surpuppa jag e*, hon maste vel ha glomt och kanner mig fjantig och komentera det. Men deras glass ar ju ljuvlig aja, det ar bara att knipa igen, kl ar ju trots allt 23:20...

men aja, har ett svart beslut. Ska jag Pierca naveln eller inte? isannafall gor jag det imargon forhoppningsvis. I hope it doesen`t end up like the Icecream.

Huggies! ♥

men bajs da

Men skit, skrev ett ganska sa langt inlagg och sen sa raka jag trycka nagonstanns. Fan...

Vi borjar om pa nytt :)

I spanien sa finns det en massa sma affarer med sota saker, onodiga pryler fast som ar enda roliga. Och en massa andra saker. Det ar sa harligt att ga in pa sma affarer och se en massa sota prylar (haha kanner mig som Foki nu som skriver om prylar) , nej men man kanner sig nastan som om man skulle vara i Kina eller Japan dar, dar dom har en massa kuliga saker.

Dit skulle jag villja aka nagon gang!  :D

Google ^^  Har nagon utav er varit i Japan eller KIna? eller det kanske ligger pa samma stalle (?) :s

Dagarna som gatt

Sondag: Gick till Aqua ola med 2 vanner, en stor vattenpark med en massa rutchkanor och roliga pooler med vargor m.m, linbana som aker over polen och allt :) skit kul!, akta pa alla ritchkanor och gjorde typ allt, Vi hade skitkul! Sen nar vi skulle hem igen sa var det bara att ga upp i backen dar min moster bor i 40 graders varme, vi dog, kastade mig pa marken och var trotsig haha. Men till sist kom vi upp slangde i oss en massa coola, vatten fanta allt haha vi var ju skit torstiga, satt vid datan lite och solade sen 2 timmar. Akte till min farmora syster och sen var jag dar.

Mandag: Idag sa har vi varit ute och varit inne pa affarer och sannt, idag sag jag piercing smycken till naveln och dom var sa sota, Pili som hon heter (farmors syster) ok, nu vet ni att hon heter Pili sa jag slipper forklara mig hela tiden hehe, i allfall hhon har en bra van som har en piercing studio har nara som kan pierca mig. Har fragat mamma, hoppas jag far. Annars sa blir jag arg haha!, nej men man maste bara aceptera att man ibland inte far gora saker. Men man kan ju alltid hoppas. Nu sa kikar jag lite pa bloggar och har det faktiskt lite trakigt, ikvall ska vi till en glassbar som har supergod glass!

Hoppas ni orkade lasa, super trakigt utan bilder, men har hos Pili sa verkar jag inte kunna lagga in med min kamera...   ♥

ps: Har inte klippt mig never, haha drev bara. Funderar pa att klipppa lugg eller en annan frisyr har trottnat pa min...eller farga eller nagat.

Bloggtarka

Bloggtarka...paus...till imargon...eller nagat....

Tavling

Nu kan ni vara med pa en tavling hos denna tjej dar man kan vinna en goodiebag med skonhetsprylar :), vem vill inte ha det. Jag skulle darimot behova lite mer av det hehe. :D
Ni kan ju ocksa vara med och tavla om denna goodiebag, wny not?♥

Aqua ola

Heej!
Kom precis he,kopte lite saker ute. Visar er sen. Nu sa ska jag forsoka fa med mina vannr till Aqua Ola, en str vattenprk. Om dom kommer, fyfan vad kul vi kommer ha!
Kram!

Godmorgon

Godmorgon bloggen (varning for trakigt inlagg)

Idag sa vet jag faktiskt inte vad vi hittar pa. Nu sa ska vi iallafall ga ut och ata frukost.
Hade ni en trevlig midsommar igar? ♥
Kram!

Kort inlagg

Heej!
Vi bestallde donken food och at, nu sitter v och tittar pa operations program. Men det blev kort men det far va haha!
Men kramis

Herre

bhahsjsjshakdnksj vad jag saknar mina vanner!♥

solar

Tjoflojt!♥

Ligger och solar pa terassen, maste bli brun. Fast har redan blivit ganska sa brun.
Vill bli lika brun som en pepparkaka ;), Hoppas ni har en fin midsommmar! Har i
spanien sa firar man inte midsommar, man firar San Juan, fast det tragiska den dagen
var att det var 12 personer som dog nar dom skulle over ett tagspar. Berusade sakert.

Fast dom firar att sommaren har kommit, sommaren har varit hela tiden, den senaste tiden
so i dont get it...
Puss

Javla skit kvalitet


Tappade dom i golvet imarse och dom gick sonder...javla skit kvalite. Men
aja, kanske for dom kostade 10 euros. Men aja...

Ar skit sur enda haha! Fick flipp imarse pa allt och alla.

Supervivientes

Godkvall!

Sitter och tittar pa Supervivientes det ar typ som Robinsson dar dom far skaffa egen mat och svalter. Det har dott 4 personer i hela varlden i sanna program, tycker igentligen inte att det ar ratt det dom gor.

Men, men om dom vill ha sin miljon sa. En killa har tappat 16 kg,skelett fan.
Men hoppas ni har en mysig kvall! Det har ar sista inlagget for idag i allafall
/Alexandra♥

gum ♥

Hola!
Vi ska borja traska utat nu. Men n far ha det bra! ♥
Forresten vad ska ni hitta pa ikvall?

Vad tror ni?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Ar Michael verkligen dod, nar man ser pa klippet sa ser man verkligen att han liknar sin "brannskadade van", faktiskt kolla noga. Han later som Micheal till och med.
Komentera garna vad ni tycker, tror ni att Micheal faktiskt lever?, eller att han faktiskt ar dod.

Klippt mig :D


Japp, det ar ju sa inne har i spanien forstar ni. Sa har klippt mig, vad tycks? ;)
Ser vindogd pa bilden...

En annan sak, hatar att folk ska sova siesta har i spanien, fett trakigt ju!, nu maste jag sitta vid datan i 2 timmar.
f*ck

23 (?)

Det ar vel den 23 idag?, den 25 sa kommer jag vara ledsen och sorja lite. Micheal Jackson dog da. Kommer ihag hut chockad jag blev nar jag fick reda pa det, sen sa brot ja ihop haha!, mamma maste tankt att jag blivit knapp.
Sa ja, den 25 tror jag det kommer saker om honom pa tv ocksa :)

Idag sa gick vi ner till poolen, kanske var dar 1 timme, badade & solade :) trevligt, trevligt. Sen sa akte vi och storhandla. Men nu sa ska vi ata lunch.
Puss! ♥

Godmorgon

Godmorgon sotisar!

Vaknade for kanske 10 min sen, tog och fixade mig lite tog pa bikini , snart sa ska vi aka och ata frukost, deras mackor ar saaaa goda dar!, det verkar som om vadret blir toppen idag igen! vill ju att det ska vara varmt nar man ar utomlands! Nar ar det midsommar foresten?

Kram!

    ♥

Tell the truth or els

...you will die!

Haha, nej men snart kommer det ett program som gar ut pa att en person maste svara arligt pa pinsamma fragor om allt haha!, och om dom ar arliga sa vinner dom pengar haha!, sa himla kul!
Tank dig att behova saga till hemligaste hemlighet, du kanske ater ditt bajs haha (?) tro inte jag gor det nu!




Tog lite galna bilder medanst programmet inte ar haha!

svar pa tal

maria om trakar:
hej,hur gammal är du egentligen för i min syn ser du ut mellan 15-19 år gammal

sv:Hej Maria!, jag ar 13 :) Haha, ja vet inte ifall jag ska ta det som en komplimang ♥

(Det har med att  liksom kopiera som andra gor fran sitt komentarsfalt har jag aldrig forstatt hur man gor...)

New glases


Haha, vill inte se sa serios pa bilder, ar ju trakigt da....
Vi var ute med en av Lindas vanner och tog en cola pa en mysig utebar,
vi satt och snackade dar och Lindas planer haha. Kopte aven ett par nya solglasogon^^
Inte akta saklart, fanns samma dar det stod "Ray Ban" fast vill inte ha falska falska om
man sager sa.
Sen sa borjade vi rora oss hem. Imargon sa blir det poolen och sedan vill
min moster gora harforlangning, det kan ju li snyggt! kanske fargar haret morkare eller rott (?)
det far ni se imargon :), om det enns blir av.

Men nu sa ska jag bara titta lite pa tv och logga in pa msn ♥

trakar

Haha^skulle aldrig tro att jag skulle tycka det var tàkigt i spanien, men aja, ska snart ut. Sitter
och tittar pa nagot program om kandisar (typ skvaller)

JOJUSTE var nagon pa Twilight-fan eventet? hur var det? :D

 

men

...Gud vad statistiken hojs varenda dag nu! :D
Komentera bara lite mer ♥

Puss!

Choklad


Sitter och mumsar pa choklad :)

Hoppas ni har en bra dag! ♥

Im back

..At Pilis house ♥

Imarse sa kommer Leticia och Aldara hit :), vi kaka frukost tilsammans och hade det skoj, sen sa gick vi ut med Pili och gjorde dagliga inkopen.Dom ar sa roliga att vara med, aven fast dom bara ar atta. Men dom beter sig som mig haha, nej ok inte som mig men dom ar sa roliga!., snart sa kommer dom igen och da blir det bio. Forsta gangen jag gar pa bio i spanien :O...sen sa kom vi tillbaks hit hem och deras mamma kom och hamtade dom.

Ikvall sa kommer Linda och hamtar upp mig, imargon blir det formodligen shopping med henne, ni ska bara se! varenda affar ar bombad med folk, det ar 50% rea pa nastan alla affarer och folk shoppar som galningar. Kommer kriga fan!

Men nu sa ska jag surfa vidare♥ (Hos Pili sa kommer inte mina bilder in pa datan, sa jag laggar in dom hos Linda)
Kram

Utgang


Tjenixen!m, nu blir det utgang, haha orkade inte fixa mig. Men puss pa er!

I got scared



Sa glad ovr min nya parfym...lalallall lalla

Den klassiska fjantbilden togs saklart ...men sen

Men sen sa sag jag nagot bakom mig (for real!)


Blev lite chockad...


sen super radd :( *snyft*

Herre jjesus!

Sen glad igen, eftersom det var saket ren inbildning...i hope.

Sen sa levde jag och min parfym lyckligt i alla vara dagar! ♥

Men gud hopas huset inte ar hounted...

Solat

Heej bloggen!

Lag och solade pa balkongen precis, sa himla skont. Men nar man ska in ige sa branner man ihjal sina fotter, jag svar man kan sakert steka agg pa kaklet. Lag dar ungefar en timme. Nu kom jag in for att dricka vatten men fastna vid datorn sa ska sitta har ett tag. Ikvall sa ska vi ut och fira en av min mosters van :), kul ska det bli!, men hoppas ni mar bra, juste, vi kollade runt pa lokaler. Vi har kommit pa basta ideen!

Kram!


♥tkm

Kiwi

Godmorgon snyggingar!

Har varit uppe med Kiwi hela morgonen, en liten kattunge min moster raddat. Sa sot, han hade inget namn igar men jag foreslog iwi :), and thats the name. Lite fjantigt men gulligt.

Vaknade tidigt sa jag lekte med honom hela morgonen. Sa sot ♥, hoppar upp och ner i mitt kna, klattrar pa min rygg, han kan inte hoppa upp till mitt kna nar jag sitter pa en stol sa han ar smart och tar och river pa mitt ben sa jag ska fatta att han vill komma upp, jag vill ta hem honomtll sverige! fast nu ar det sa att en kvinna vill ha honom, och min moster har redan katter och hon kan inte ta en till eftersom hon har 2 st galna hundar som skaller efter Kiwi, sa Kiwi maste vara ensam i toan :/, men jag ar enda med honom och leker en massa :)

Men i allafall moster sover. Idag aker vi till Armilla och letar efter lokaler, hon vill starta eget. Men i allafall ni far ha en bra dag!
Kram!

Kiwi:)

....

Heej bloggen :)

Kom precis hem till min moster efter att ha vart ute med henne pa en uteservering med hennes kompis och hennes son , dom var skit trevliga! imargon sa kommer dom igen, imargon sa sk vityp aka till Sevilla eller nagon stanns kommer inte ihag vad det hette. Men i allafall ikvall sa tog vi en coola och snackade med dom:), men iallafall haller`pa att lagga in bilderna nu :D

siesta

Heej bloggen!

Har sovit La siesta nu. 2 timmar. Sa kl blev 7 snabbare haha!, i allafall. Ska borja gora mig iordning nu.
Puss!

leche condensada


Godaste!, mm dor for det!, det ar som mjolk kram men
skit sot och smakar choklad :), fast igentligen ska man ata
den med nagot men jag ater den ur burken haha!

Ute en stund

Heej bloggen!

Vi kom precis hem efter att ha varit ute och handlat. Kopte en olja som gor en brunare nar man solar. Sen sa gick vi och handlade mat och sannt och nu ar vi hemma igen, vi har lagat maten och vi ska snart ata. Men maste ga nu! Ikvall kommer Linda och va aker till hennes hus :)
Kram!

<3

Heej bloggen!

Nu ar vi tillbaka hemma igen!, har varit kul idag. Forst sa mottew vi upp dom pa donken , vi at och sannt, kul att se dom. Och Elvira ar sa sot! :), och Leti och Aldara ar galna haha!, fast skit roliga :p, vi tog en massa bilder och sannt, sen sa akte vi till en glass bar och tog en glass deras glass var super god. Sen fick jag pengar av min farbror :), sa shopping blir det sen :D, men aja, nu sa ska vi snart ata middag.

 

Och bild javlarna vill inte komma in pa datorn......

Puss ♥

Ni far noja er med denna galna bild, tagen med camen.

stora bokstaver

Hmm ja jag har sett att jag har stora bokstavar pa alla inlagg i bloggen (?), vet inte varfor eftersom jag skriver med sma. Men aja, ni kan lasa det enda haha!;)

Idag sa ska vi ga ut  och traffa mina kusiner och farbroder, ska bli kul att traffa lilla Elvira :), nyfodd.
Varmt idag :p, men hoppas ni mar bra!

Ska forsoka med bilderna igen ikvall. Vill ju visa er hur fint det ar har.

Stranden

Heej bloggen!

Har ar det undebart!, sol och bad varje dag, god mat. Bra shopping och allt!, har tagit en massa bilder mwn har forsokt att overfora dom men det gar inte...men ni far helt enkelt se dom nar jag ar i sweden again. Idag sa har vi varit pa stranden har fatt lite farg nu :), imargon sa ska jag traffa mina kusiner Leticia och Aldara, det ska bli kul. Dom ar sa sota!, och sen sa ska jag aka till min moster Linda och vara med henne och bada och sannt. Haha en annan rolig ggrej som hande idag var hos min farmors bror Antonio. Violeta min farmors systers hund gick ochàt deras blomma, blomma och blomma gissa var det var. Hash-planta !, ( dom har den tydligen for att den ar fin (?) )okeeeeej, aja men hunden blev hog haha!

Men det ar undebart har, lite varm men ska inte klaga ;). Hur ar vadret i sverige?
Kram!

Hoppas jag kan lagga in fotona snart!

 

Goodbye sweden
Godmorgon!

Idag är jag excited :D, ska åka till spanien, men är lite nervös hur det ska gå i flygplatsen. Brukar alltid resa med assistans men nu får man inte det. Så det blir att göra allt själv, men det går nog bra. På planet ska jag lyssna på musik och sova. 4 timmar själv är inte roligt. Iår så har jag med mig kameran så det kommer bli någon uppdatering varje dag där nere, med bilder och sådant :), säkert roligare då!. Men aja, nu så ska jag fixa mig. Sen kommer taxin.

Puss!

Dagens fråga?

Borde jag skaffa Sidecut?, eller skulle jag passa?:p

Alex Talita Youniss

Haha ja så heter jag i Facebook^^
Alla har typ ändrat efter någon grej, när man typ ska gilla någons status först så blir man dens mellannamn haha xD.

Kinda funneeey!

it smells vanilla

Hola!

Kom hem precis :), har letat presenter hela dagen och nu är jag äntligen klar. Det är så himla svårt med presenter. Men till slut så hittar man något i mitt fall 3 timmar efteråt. Mamma åkte hem och jag stannade, införskaffade mig själv "doftpinnar" haha vad heter dom?, aja nu doftar det vanilj här i mitt rum :). Aja, men allt är packat och klart. I spanien så ska jag köpa converse och lite andra saker :), kommer säkert få en hel del så bäst att inte fylla resväskan en massa nu då. Ska ta och äta Lunch nu.

Lite småkul att det blir fint väder precis när jag åker...
Kram ♥

inte allt, men resten får jag köpa där.

You just gotta love her tattos


Hon är Grym! Och hennes tattos är skit snygga!,
speciellt stjärnorna i ansiktet, soo azum!

Väntan...

ZzzZzZZ
oK, har det verkligen tråkigt just nu, börjar åka till V-by kl 14:45.
Just nu så sitter jag och tittar på brook knows best. Nyss så var det
en weirdo man som ville att dom skulle typ göra någon bajs terapi.
Få en slang uppkörd i röven Fyfan, tur att dom inte gjorde det. Men
aja, nu blir det ett till avsnitt med Brook knows best :) Ska nog fixa
lite glass;)

Kram! ♥

Molly Molly mus♥






Godmorgon! Har legat och kelat med Molly hela morgonen, Saga, Tom och Oscar är inte lika
keliga :/, men ibland så kommer dom. Idag så ska jag möta mamma i Vällingby och köpa presenter
till släkten!:) Imårgon åker jag! :D

Godnatt

Godnatt!

Nu så ska jag ta och lägga mig, har packat klart resväskan, eller gjorde det för  4 timmar sen. Nu så ska jag ta och lägga mig, imårgon så ska jag åka och köpa presenter till folk. Men sov så sött!

Dagens fråga

Tror ni att Kissie spelar in en låt på riktigt, eller tror ni att det är ett PR-skämt?



Min åsikt- Jag tor faktiskt på detta ^^ jag menar, vem skulle orka ta sig till en studio, börja
skriva en massa och sånnt bara för ett PR-trick. Fast kanske Kissie är kapabel till det?

15/6-10

Godmorgon Folks!

Då har man vaknat och satt på datan. Är trött, fast blev lite piggare av att mamma ska boka en resa till spanien nu på torsdag. Okej snart kommer jag få resefeber, eller vad är resefeber igentligen?

Dagens planer- Hmm inget faktiskt. Kommer sitta hemma och ruttna kanske, kanske städar rummet fixar garderoben. Hmm det gjorde jag igår...Men något kommer jag på. Måste faktiskt dammsuga rummet. Grejen
men mig är att jag håller efter lite då och då så det lyckas aldrig bli super messy så ibland så vill jag städa :s,
men det finns inget smuts! Jojuste igår vann Nicole Top Model :)

Aja, vad ska ni hitta på idag?♥

Why god, why?


Why god, why bet jag ner dem? måste börja spara igen! ^^

Ok, i have to blog

Heej!

Gud vad länge sen det var!, nu har dett en månad lalalala

Haha, nej men bloggen har blivit som en obsession om ni förstår.
Jag måste blogga, ibland så känner jag mig tvungen, men när jag
inte skriver på ett tag så blir jag bloggsugen. Haha, sjukt men det
är nog ganska så realistiskt. Kanske ska ta och tagga ner på inläggen.
Skriva mindre fast intressantare och med mer bilder från dagen, hände-
lser m.m :), har lovat mig själv det en massa gånger men aldrig blivit av.
Men nu fan så ska jag blogga lite bättre! ;).

Fast det kanske inte blir så mycket nu mot slutet (inte så att jag ska dö eller något haha!)
men på torsdag så ska jag förhoppningsvis till spanien!, vi måste bara boka resan nu. Ska
bli så härligt att få komma dit!

Dagen som gått- Ja idag så var vi på flera resebyråer. Kollade på resor och sådant.
Fast vi bokar på nätet. Vi gick och tittade runt på affärer, såg ett par snygga skor på
skopunkten. Fanns så mycket snyggt där inne!, sen så gick vi på donken och åt, och sedan
så begav vi oss hemåt. Nu så tittar jag på en lite halvkass film.


Sexeeey!

Skull


Var bara tvungen att logga in på bloggen för att tipsa er om denna cooling^^
Ni vet dom från Glitter som blev slutsålda väldigt snabbt?, ja här hittade man
en för ynka 25 spenn på en liten kiosk :)


Godmorgon

Godmorgon bloggen!:)

Har precis vaknat och nu sitter jag och äter frukost.
Har faktiskt funderat på en bloggpaus hela sommarn,
eller i allafall tills jag kommer tillbaks? Nej men vi gör
så!


KOMMER TILLBAKA DEN 1 JULI! ♥

Ha ett underbart sommarlov!

Hiss O diss

DISSAR:

Att det blivit som på 6:års när man inte fick köpa samma kläder samt se samma filmer. Patetiskt ju!

Sveriges äckliga väder!

Att det står så mycket om prinsessans bröllop, seriöst. Ingen bryr sig längre.

HISSAR:

Att det äntligen är sommarlov!

Att man kan ha på sig Shorts-öppna skor inte idag i det jävla pissvädret.

Att jag har världens bästa vänner!♥

 

Sover över

Heej!

Har bestämt mig för att sova över hos mormor. Orkar inte åka hem. Men i allafall jag gick och beställde Pizza så vi satt och åt och sen så umgicks vi :), men nu så ska mamma åka hem och jag stannar. Har inte så mycket mer att berätta.

 

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Idag så åker jag med mami in till stan och hälsar på mormor, sen så ska vi leta upp en resebyro och kanske boka biljett till spanien :D, längtar!. Men aja, synd att det är så dåligt väder idag, hoppas att solen kommer fram lite senare!.

Ha en fin dag!


<3

Kallt vare!




Bilderna är snodda från Tilia <3

Kladdkaka och en weird film

Heej!

Sitter och mumsar på min kladdkaka nu, innan jag stod i köket och baka så tittade jag lite halvt på en film tror det hette the human "tusenfoting", har velat se den länge men inte hittat den på datan, sen så hittade jag den så tittade lite halvt, vart tvungen att göra lite saker imellan...

Den var nasty, inte läskig men äcklig!, den handlar om en tysk man som tidigare jobbat som typ kirurg och delat på siamesiska tvillingar, fast nu så sätter han ihop 3 st människor (2 tjejer och en kille), alltså så att dom är på alla fyra och sin mun i varandras röv. Super äckligt och sjukt!, undra vad proucenten tänkte på. På tanke att det faktiskt är möjligt att göra en tusenfoting av 3 människor är ju sjukt. Kanske någon psyko kirurg gör det (?), fyfan. Men aja om ni är känsliga se inte filmen.  (ps: tjejerna fick punkat däck på bilen så dom sökte hjälp och kom till honom, han drogade dom), hmmm glömde skriva det.

Men nu så ska jag tillbaka till kladdkakan :)
Puss!

Party like a rockstar!

Heej bloggen!

Nu är jag hemma igen efter att sovit hos Felicia med Stephie och Tilia. Mysigt och superkul!.
Vi köpte Pizza och Stephie tog med sin as mycket filmer, så satt och åt och tittade på film, efter det så gjorde vi säkert en massa andra saker, jag Plattade Felicias, Stephies och Tilias hår, sen så sminkade jag dom haha!, men jag älskar att fixa till folk. Dom blev nöjda :), sen så var vi uppe hela natten och åt godis och massa. Gött, men till slut så blev man äcklad av allt. Kl 4 på natten så gick vi ut till stranden och tog bilder och bara var där. Skit kul kväll helt enkelt!

Dag 2- Vi skulle igentligen åka hem efter att vi var på stranden och bada och allt. Fast Felicia sa att vi kanske kunde sova hos henne en natt till, så så blev det. Vi gick och hyrde film, Kill bill och American Virgin. Vi kollade på American virgin men sen så somnade alla förutom jag och jag tittade lite till på Kill Bill, den är skit bra!, har sett den förut men dom andra dissade den och sov. Aja, American Virgin var usel faktiskt. Innan filmerna gick vi och lagade Tacos och satt och åt och pratade en massa och skrattade en massa! :). Sen så sov vi faktiskt, vi la på alarmet tidigt eftersom Felicia skulle gå på studentmottagning så vi skulle vakna tidigt men ingen hörde alarmet så vi försov oss, sen så traskade vi hem i regnet. Not fun at all!, jag och Stephie gick till Donken och köpte varsin hambrurgare och en paj, nice. Men aja så har dessa 2 roliga dagar sett ut!
Hoppas vi ses snart igen tjejer! ♥













Tilias långa vackra hår!

















Skolavslutningen del 1


Såhär såg håret ut, failade...





























Båda två också!

Del 2 kommer imårgon!
Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen så tvätta bort allt kladd i ansiktet och ta på mig myskläder.
Sen drar jag mot Felicia!, blir myskväll hos henne :)
Puss!

Cat and mouse


How am i suppose to be happy?

Gör iordning håret :)

Heej!

Har tvättat håret. Ska försöka fixa Hollywood lockar sen efter maten :)
Ska äta nu. Hoppas jag klarar av det då!...och att det håller sig till imårgon.
Puss!

ska

...aldrig låna ut kläder eller skor till folk. Har lärt mig det nu.
Det är inte kul att få hem ett par skor som är helt oanvända
smutsiga och sönder. Inte alls kul! But ive learned my lesson.


Städat

Heeej!
Har hjälp Jahmila att städa sitt rum. Är helt slut.
Vi hörs när jag är hemma!
Kram♣

Städat

Heeej!
Har hjälp Jahmila att städa sitt rum. Är helt slut.
Vi hörs när jag är hemma!
Kram♣

Hos Jahmila

Heej bloggen!
Är hos Jahmila just nu, kom igentligen för att låna ut ett par skor till hennes syrra. Men jag stannade här hehe :), men aja Jahmila håller på att dammsuga just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Visitter och lyssnar på Slipknot haha, vi gillar samma musik!:D
Guuud jag vill också gå på bal!!
Kram!

i got a letter

Japp^^

Från käkirurgen. Ska träffa dom den 7 Juli, wish me luck!
Ok det är ju om ett tag...men endå.

datum?

Heej bloggen!

Nu är man hemma efter att ha varit i skolan och tittat på när dom andra spelat fotboll. Det var fotbollsturnering.
Vi vann inte som förra året, gud så kul det var när vi vann. Men nu så van en annan sjua. Gud så trött man är eft
att stått och hejjat på alla haha!, nej skämt åsido. Dom sprang runt i "hettan", idag var det faktiskt inte så varmt. Kom men shorts och t-shirt, som tur så hade jag med mig en kofta. Annars så skulle jag inte klarat mig.

Imårgon ska vi till Kananbadet, man kan bada om man vill. Tar nog på mig bikini under utifall folk skulle bada och
ifall det är varmt. Sen så ska jag ha med mig Pizza höhö, älskar Pizza. Jag tycker om när pizzan blir kall och se
så äter man den, är inte så förtjust i Pizzeria Pizza, så oljig. Men aja, nu så ska jag surfa vidare. Ska in på Facebo
som vanligt. Sen så ska jag se på tv. Ikväll har jag ett svårt val. Att se på Secret life of womens eller Medium.....
Gud vad ska jag göra?

Kram ♥

Så här ser Kanaanbadet tydligen ut^^, men jag kan inte doppa
håret...så för ha bulle om jag badar.
Har faktiskt aldrig varit där.

klar

Plattat klart håret nu.

Sitter och chattar med Anisa, och jag och Jahmila förnedrar varandra haha!
Kuligt!
Vad gör ni då?
Kram!

Tack mamma

Heej bloggen!

Kom precis hem, mamma var så söt så hon hade beställt hem ett par sandaler från Ellos utan att säga :)
sen köpte hon en T-shirt en blus en tröja från Bikbok en kjol, en sidväska :D
Thanks momy.

Men aja, vi var på stranden och solade och hade kul. Vi har vart där hela dagen.
Trevligt, hoppas jag blivit lite brunare då. Men ska äta min kycklingsallad nu :)

Puss!

Mango

Väska-Gina skor-Ellos

BikBok, okej den ser skit ful ut, men den är snygg på. Den är som en
magtröja nästanså är den lite sne. Snygg på faktiskt!

H&M

I love suprises (stavning)
Kjolen var inte särskilt fin...

sov hos Jahmila

Heej bloggen!

Sorry för kass update, igår så sov jag och Stephie hos Jahmila. Kul vare, vi kollade på film och myste.
Och var på datan och sånnt.

Nu så ska vi dra till stranden och sola och bara ta det lugnt!:D
Kram

Ps:Grattis Haffsa!:)<3

fuck

Heej!

Idag så kom jag på att jag ville färga håret svart så det var det jag gjorde.
Det blev skit fult, passar mig inte alls :(
Gud ska sörja nu.

............................fuck
Tur att det går bort efter några tvättar. några och några 40 tvättar om jag inte läst fel.

rubrik

Har det super duper tråkigt. Men men man kan inte alltid ha det roligt.

Ska sms:a Jahmila och fråga om vi kan till stranden :)
Kram!

Godmorgon

Godmorgon allihop!

Här är man vaken kl 13:46.
Idag så är det inget jag ska göra.
Ska hjälpa mamma laga mat och
sen så vet jag faktiskt inte vad jag
ska hitta på.

Men vi hörs om en stund :)♥

Cast away

Bra film på kanal 5 just nu! ^^rekomenderar! :D

Shorts :)


Shorts! Jag och Tilia :), sista dagen i skolan whihooooo!, eller sista "lektion"
dagen mwahha. Såå azuuum!

SISTA DAGEN!

Heej o hopp!

7:an har gått riktigt fort enligt mig :), det har varit härliga stunder och piss stunder. Nu
så börjar vi snart i 8:an, man kanske kämpar mer om man verkligen får se hur det går
för en (Betyg) men samtigt så är jag rädd att jag inte kommer klara av allt. Alla läxor,
redovisningar. Men ska försöka tänka positivt och försöka klara det :), man säger att
man ska kämpa i 8:an och 9:an och typ chilla i 6an och 7an...nu märker jag att det inte
var så bra att chilla på mattelektionerna.

Idag så hade en såkallad "film dag", borde faktiskt inte ens gått till skolan idag. Det var
bara film visning. Lite onödigt, sen så bar jag runt på min tunga väska full av böcker.
Nu är det helg och det är jag glad för :), vet inte vad jag ska hitta på, skulle kanske åka
till Vällingby med Anisa imårgon, eller juste vi skulle gå och titta på en sak på måndag.

Idag så gick jag Elis, Stephie och Anisa runt i Vällingby, det blev en Cheeseburgare och
en glass i solen, det var mysigt ♥ sen så var det en polis som gömde sig bakom en bil och
verkade spana efter någon. Sen så kom det ut en man från en affär och polisen skrek STOP!!
Stanna!
det såg ut som en film fan!, sen så blev det en liten folksamling och sen så gick alla
haha!, han fick typ gå eller något. Vi gick runt i affärer och tittade på saker, sen så åkte Stephie hem.
Jag Elis och Anisa drack slush, Anisa tappade sedan en så jag kökpe en ny till oss. Sen så satt
vi där ett tag, solade benen. Elis åkte hem och jag och Anisa gick runt i Vällingby, köpte en grej
till Anisa som jag rekomenderade :p, sen så gick vi lite extra runt och sen så åkte jag hem.

Nu så sitter jag och äter grillad mat.
Ska chatta med Anisa sen.
Puss!

Gårdagens outfit


Gina outfit kán man säga :p

IT

Heej bloggen!

Hur mår ni idag?, jag nmår bra, men det är tydligen så att det är någon som har gjort så det blev en översvämning. Så nu ska våran lärare förhöra alla, själv vet jag att det inte var jag i allafall. Gud, hur dum får man vara man kommer bara få betala en massa skadestånd. Men aja just nu så  sitter jag och lyssnar på Slipknot :), dom äger ju!

Aja ha en trevlig dag! ♥








Några bilder från igår :)^^ ja ni ser ju vems blogg jag snott dom ifrån

Hello 2012?


Läs här!

Ja, hålet slukade ett hus. Hur fan hände det?, kan dom inte klättra
ner och se vad som finns...hoppas det inte händer i sverige!, det här
var typ i Centralamerica?^^

HISS

Slush!

NU när solen har börjat komma fram så är det härligt att sitta och dricka en
slush med en härlig vän ♥ Det kommer bli många slushiga dagar :)

Vad tycker ni om slush?

Sexy painting


Min och Tilias sexiga målning.
Alla kom och hjälpa till tillslut när det var brådska eftersom
det var våran sista ildlektion detta år!

NU- Försöker få Tilia att skicka några bilder till mig, men nej nej :( ♥

The Hippie-band is killing me!

Mhmm^^, den trycker och är besvärlig. Äsh, man får vel stå ut?

Godnatt

Godnatt ppl!

Ska sova nu, har suttit och bölat/skrattat framför filmen Grand torino. Så jävla bra Clint eastwood är! :D värsta coolingen!. Men aja, ska ta och sova nu, det är bara 2 skoldagar kvar!, Jippikajje haha stavning.

Kram!

inköpt


Klänning-H&M (skorna är från Dinsko, köptaför länge sen, men dom ska jag ha med klänningen)

T-shirt- Ginatricot

Nitarmband-H&M (barn) haha!
Hårband- Glitter

Det var det :)
Kram!

32/6-10

Heej bloggen!

Hur mår ni? :)

Idag så har jag varit i skolan och sen traskat runt i Vällingby och köpt lite saker. Bland annat en
klänning till skolavslutningen. Gick runt i en evighet men till slut hittade jag en inne på H&M, Gina
hade inget. Den klänningen som jag visade i bloggen satt riktigt fult på mig. Men aja, sen gick jag runt
och kollade på andra saker sen så tog jag bussen hem.

Nu så är jag vrålhungrig så vi ska stax äta middag.
Kram!

Godmorgon

Godmorgon ♥

Är klar nu, fick lite tid över så jag ska sitta vid datan lite. Innan så tog jag en dusch och sen så gjorde jag
mig iordning. Åt inte frukost, blir äcklad ibland på mornarna. Men aja, sen ska jag till skolan.

Ha en trevlig dag! ♥

Nu

...Blir det käk :), Pizza :)
Gott!

En annan rolig sak är att vi tjejer nästa onsdag ska sova över hos Felica och ha film maraton och
mys kväll :), denna gången är varenda en bjuden :). Har faktiskt märkt att man kommer närmre
alla och blir mer vänner när man träffas lite då och då utanför skoltid. Våran klass gör ju inte det
så ofta, men det ska bli myspysigt! det enda är att jag måste ha en jävla Bratz-sovsäck från 4:an.
Har ingen annan vanlig...kanske kan sova på hennes soffa?

Men nu kurrar magen!
Kram!







Knas bild på mig och Felicia ♥




Säg till ifall jag glömt någon!
ÄLSKAR ER! ♥

1 Juni!

Gud vad tiden går snabbt!
Eller hur!? jag längtar verkligen till sommaren!

:D ♥

Leopar pattern


Idag så hade jag denna sminkningen ^^
Vad tycks? ♥

Trött & hungrig

Heej!

Är trött som fan idag!,har gympa som första lektion and that really sucks!. Pluss att vi hade konditionstest. I allafall efter skolan så skulle jag följt med Tilia till solariet ( hon skulle sola, inte jag), men jag blev så trött så jag åkte hem, en vän till henne ville endå följa med henne så hon slapp gå ensam.

Tilia är lite små sur på mig eftersom hon ville säga till Mauricio i våran klass "kan jag köpa droger från dig?" då svarade jag och sa att man säger "Quieres casar te con migo?" Haha, det betyder vill du gifta dig med mig haha!, han kan spanska så haha Tilia. Hon är fortvarande små sur ♥ men det var ju mest en kul grej bara!

Påvägen hem så gick jag med Sivan.
Nu så ska jag ta och göra mellis :), im hungry!

En lite gullig grej jag och Tilia gjorde, Stephie skulle också igentligen
komma med sin hand, men hon drog bort den precis när jag tog kort haha ♥
RSS 2.0