Lite bra saker att veta=)

Bada händerna i en skål vatten och babyolja. Ger fina naglar och muka händer.
[rolleyes]
- Använd inte så mycket smink. Okej med ögonskugga och mascara och annat som är på/runt ögonen, men om man använder puder och foundation och annat kladd i fejan åldras huden snabbare. Du får lättare problem med hyn och dessutom får du rynkor tidigare än andra.
- Undvik brun-utan-sol-krämer.
- Sola inte mycket över huvudtaget.
- Smörj in huden varje dag.
- Mosa en avokado med lite mjölk alt. yoghurt och några myntablad och använd som ansiktsmask en gång i veckan.
- Tvätta bara håret 3 ggr i veckan. Många tvättar varje dag och det är inte bra för håret. Helst ska man bara tvätta håret 1 gång i veckan, men det kan nog vara lite svårt att hålla. Undvik även att duscha varje dag, det räcker med varannan. Om du lätt blir svettig under armarna eller så är det kattvätt som gäller, tvätta dig bara under armarna morgon och kväll.
- Använd kam istället för hårborste, det sistnämnda sliter mer på håret. Och kamma aldrig håret när det är blött för då blir det också slitet.

Ett annat bra tips är ju att inte peta sig så mycket i ansiktet.. händerna är den vörsta bakteriefällan och att peta sig i ansiktet leder lätt till finnar och skit. Och så kan man naturligtvis bli förkyld och så.   Det var det för den här gången
Kommentarer
Postat av: Anonym

jag håller med dig använd inte mycket smink!!!

2008-11-30 @ 19:54:26
Postat av: Alexandra

sv.eller hur!=)

2008-11-30 @ 20:32:26
URL: http://a

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0