h&m


Vanlig tröja med axeldetaljer. 99 spenn

Grät över en jeansjacka och ett par chinos.

Heej bloggen!

När jag skulle till skolan så sprang jag till bussen men snubblade på en pöl och ramlade i lera, tog imot med axeln så den tog stryk. Ställde mig upp och när jag såg mina kläder så leriga och alls så föll en massa tårar, men sen kom smärtan. Fyfan alltså!, trode den var ut led eller något. Men efter 2 läker besök så visade det sig att det var en sträckning. Men kläderna överlevde efter två tvättar och en massa silit bang (stavning haha).

Men efter skolan så åkte jag Sara och Anisa till stan, där mötte vi upp Jasmyn för Burger king, köpte typ starkaste Cheddarn. Efter det så sprang vi runt i affärer, hittade inget. Började få ångest, vi han inte till Zara så jag fick damp coh skrek på gatan haha!, stackars mina vänner.

Tillslut hittade jag en tröja på H&M haha!, imårgon är det skolfotografering, ska ha den då.
Puss!


21:45

Heej!


Har precis tagit en dusch, orkar fan inte platta håret...får vara naturligt imårgon. Blääääääää, känner lite ångest.
Men men, har precis skrivit hej till Sara på facebook, sååååå ha det bra körvar! ;)

Kram!

30 aug

Jahopp om två dagar är det den 1 september :)

Idag så har det varit en skön dag. Haft hemkunskap och andra chilliga lektioner, på draman var det skit roliga leker, men lite plågsamt när man typ ska sitta och stirra på varandra i en min...

I alla fall efter skolan så åkte vi till Vällingby, jag Anisa och Jasmyn satt oss i Mc donalds och tog en glass, ibland kan dem vara så snåla när det gäller chokladsåsen. Ibland vill man bara gå och klaga. Meeeen ja ja, sen så satt vi där ett långt tag och sen så åkte jag hem, på bussen så var jag så snäll så jag gav min plats till en gammal gubbe, men i Sverige så är vi ganska så bra på när det gäller sånnt, inte som i Spanien eller Serbien. I Serbien så ser man typ 70 åringar resa sig för fem åringar 'eftersom dom är unga' sjukt!

Men annars så har min dag inte varit den minsta speciell, imårgon åker jag till stan med Anisa, funderar på att köpa en ny plattång :)

Veronica tipsa om denna tror jag :



Någon som har den, rekomenderas? :)




.........

Vaknade kl 17:00....fuck!, men igentligen, har inte ens slösat min dag eftersom den skulle
endå vara helt utan händelser. Men ha det bra!, ska äta middag snart haha!

Kram!

ont i röven

Haha det är precis vad jag har!^^

Men kom hem för en stund sen och läser en cool blögg.
Heeeemlig!, var i vby med Tilia och satt på Mc donalds
och åt lite, och sen så var ju alla affärer stängda när vi
kom så vi satt ute lite o så och åt goda delfiner ♥


kommer somna när som helst

Drar till Vällingby nu För att möta upp Tilia!


Kram!

Molly and me♥


Tagen från Tilia.

Tjena chokladnäsa...

död

Heej allihop!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit uppe hela natten och sett på Glee. Vi hade det mys!
Såklart laddade vi med Pizza och en  massa gott! :)
Men i alla fall tog inte några bilder alls typ. Men är hungriiig så ska äta!
Puss!

soffpotatisarna.


Det är gött med glass!


Felicia ♥

glee kväll

Men tjejorna!:)
Drar till Felicia nu!, ska köpa lite gottis och thai food först.
Men ha en super trevlig kväll så hörs vi imårgon! ♥


En bild från förra gången hos Felicia, we had so much fun!

Score!



Jag har övat i typ 30 min nu och lärt mig jerka :D
Vänta Stephie, ska öva lite mer sen blir det bara att
battla! ;D

STOLT!

27 aug

Hej o hopp lingon snopp!

Nu är jag äntligen hemma. När jag skulle ta bussen från skolan så var det några som planka in så chafören ville inte åka, sen så gick man ut dårå och då så körde nästa bara förbi, sen gick jag med Abbe, Veronica och Daniel en bit och sen kuta jag till en buss som kom, dom andra gick haha! (?) Och nästa bussen stank och var fullproppad...

Men till det roliga. Har vart i skolan, har försökt att lära mig jerka (stavning), eeh det gick inte så bra alls!, därimot så klarade Anisa det ! :D Men men, imårse så vaknade jag med väärsta håret alltså!, efter att jag hade tvättat det så gjorde jag fläter a big mistake... så när jag vaknade så såg jag ut som en pudel, så fick snabbt ta och ta massa med toffsar och hårnålar och pressa fram en bulle. Den blev bra, men kände mig som en farmor rut hela dan. Sen så hade vi redovisning i svenskan, det gick awesome!, sen så hade vi andra tråkiga lektioner och sen så var det slut!

Men nu så ska jag läsa lite Gossip!, man börjar bli trött på att det bara står om Angelina och Brad....

hero heroin



And i feel a weakness coming on
it never felt so good to be so wrong
had my heart on lock down
and then you turned me around
i feel like a new born child
everytime i get a chance to see you smile
It's not complicated
i was so jaded


bad

Haha min mormor har skaffat Facebook så vi chattar just nu :)

Mormor: Hej vad kul att få Chatta med dig!
Jag: Ja super!
Mormor: Vadå super, det är du för ung för!

Haha missförstånd, nu sitter jag och lär henne hur man gör smileysar...det går inte så bra!


Tog ett bad och började läsa en ny bok, tröttnade på den ena fort...

black


Blazer:BikBok
Tröja: Zara
Väska; Serbien
Smycken: Spanien, fått och sånnt :)
& Converse

Black ♥

gissa vad jag hitta?

En Marabou :D *GLAD* 

Heej allihöpp!

Nu sitter jag och äter maat, missade Lunchen i skolan pga tandläkare...så satt hungrig som en varg på lektionerna. Fick säga tyst till min stackars mage lite då och då. Men men sen slutade vi och vi gick till Mc donalds, tog en pommes och åt, sen så gick vi runt och frågade ställen om dom tar imot praktikanter eftersom vi har prao snart. Men vi blev ratade hela tiden haha!, men till sist gick jag till ett spa typ och dom bad om mitt nr och namn så jag hoppas  dom tar mig då :)

Just nu så sitter Anisa och försöker att få mig att bada med henne Sara och Stephie, men jag gillar inte bakterier och sånnt, tänk om jag får sjukdommar ?


En lite söt bild från när vi gick hem :)

plugg

Heej!

Ska Plugga nu inför imårgons So lektion. Har tandläkare imårgon så missar klassråd och matte. Kan någon i klassen säga att jag har tandläkare?. Men som sagt ska plugga nu, sen ska jag läsa en ny bok :), På liv och död.

Kram!

25 aug

Tjena haha!

Har precis kommit hem, fyfan vilken träningsvärk jag har efter gympan igår. Juste jag rev mig på ett rostigt galler så jag börja blöda, enligt Anisa så dör man, hehe im alive! :D, Krya Anisish, tråkigt idag utan dig idiot! ;)

Idag har det verkligen gått segt!, är trött och vill bara sova, men får inte det nu. Kommer typ vakna mitt i natten och stressa till skolan. Men sen så var skolan äntligen slut och vi tog bussen till Vällingby, jag och Stephie gick till Mc donalds, först så åt jag en stor pommes,  och sen så köpte Stephie en till stor till mig haha, åt 2 stora pommes.......blaaaaaaa. Kännde mig inte fet alls! men herregud Stephie la på någon skit ful alarm haha, garvade ihjäl mig. Sen så satt vi där skit länge och bara skratta. Stephie flirtade med en man som satt en bit ifrån henne. Dom måste tyckt vi är galna. Stephie köpte lite stuffs, och jag inget :( pengarna kommer den 1...snart. Men nu är jag hemma och lyssnar på musik. Mamma har lagat mat, men äter seeenare! not hungry right now.

Ps:Haha, vi lekte varmpyrer på Mc donals :)

skämms lite nu i efterhand haha!

Haha Mc lovers!:p

HOT moma! ;)


Hmm, ser ut som en valross. ville ju se ut som Edward cullens framtida fru :( mammmmaaaa .... :(

trött

Är mega trött just nu!

Tänkte ställa mig och börja locka håret, men ändra mig snabbt. Orkar inte. Ska ta en dusch nu och sen så ska jag gå och lägga mig, har varit en låång dag!, men imårgon slutar vi 14:30 (?) skönt!, men god natt på er!
Puss!

Ps;Vet ni vad jag hitta i en låda, en burk och inuti var det mitt hår, en ganska så tjock slinga haha, kanske 5 år gammalt. Fy haha!, men tänker spara den och visa för mina barn :), den var super len och inte alls sliten, tider
det...

haha ser ju mega fräsht ut ;)

24 aug

Haaaj!

Är hemma nu, har ptecis kommit hem i äckligt blöta skor. Eter gympan så började det verkligen spöregna, Jag Anisa Sara och Stephie blev blöta som fan, när vi äntligen kom till skolan in i entren och allt så blev det sol och det slutade att regna...najs! Sen så masade vi oss till Vällingby, vänta vi fick spinga aset av oss till bussen, man blit så andfådd och det är ju lite pinsamt hehe ;), men i alla fall vi satt och i Mc donalds och åt lite typ i 3 timmar och snackade en massa intressanta stuffs :)

Juste våran lärare på gympan kom på värsta mördarleken, mina armar nästan slets av och min hud blev avbränd...
Awesome!

Dagens mycket nyttiga "Lunch"! Jaja, just nu så lyssnar jag på Bands of
horses-Funeral ♥

God natt!

God natt folks!

Nu så ska jag bege mig till sägen, ska bara lägga på alarmet på mobilen, men först måste jag kolla schemat och se när jag börjar. Jag tror det är 08.20... Men i alla fall är inte så himla trött, kanske för att jag sitter och dricker en massa cola, måste borsta tänderna också och tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig. Men god natt på er! ♥

23 aug

Heej allihop!

Det är väl den 23 idag?, jaja sist jag kollade var det den 23...
Så vad har jag jag gjort idag, jo jag har i varit i skolan. Jag har haft lektioner, och slutat 15:40 och bakat smulpaj.
Bakade med Abbe, eller man kanske ska säga "Bakade" gick mest runt och klagade. Hade en sån jävla mensvärk idag! fyfan vad det gjorde ont, ville typ skaffa en fet spade och gräva ner mig under jorden. Ärligt talat, men där fick man stå och skära äpplen med en bestick kniv, hopplöst. Men sen så upptäckte jag att det fanns en massa bra knivar när jag skärt klart allt...

Sen så åkte jag hem till Anisa och färga hennes hår, det blev skit bra om jag får skryta lite hehe ;), men alltså det blev inte så mycket skillnad. Men färgen jag la blev jämn och fin. Det var kul att se henne nöjd :), sen så åkte vi till Vällingby och träffade Jasmyn, eller vänta vi träffade henne hemma hos Anisa sen så åkte vi tillsammans. Jag köpte pommes från Mc donalds och Anisa och Jasmyn gjorde något mycket olagligt , nämligen att dela på en Buffe :O oj oj oj, inte tillåtet haha!, driver. Men fick några kycklingar, gött! Sen så pratade vi om en massa, bland annat om 2021... Och livet och döden, sånnt är intressant tycker jag, men i alla fall lyssnar på en super bra låt, går att lyssna på mitt andra inlägg haha. Men aja, shit chattar lite med Anisa på Facebook.

Men ha det bra! ♥


Mästervärket :)


Anisa i sin sexiga nya hårfärg, alltså bilder ger inte rättvisa. Hela håret
är ljusare , där ser den inte ut som det ^^ ;s

....

Jag vill färga mitt hår....dark red :D blev inspirerad av Liz Lee.

Haha intresseklubben antecknar.

Har precis fixat håret och också tidigare så såg jag första gången på My life as Liz skit bra ju!, så har tittat på några avsnitt på Youtube. I en så sjöng hon i talangtävling och låten var super bra så jag sökte upp den, varsegodar!
God natt! ♥


Plastpåse på huvudet


Nu sitter jag här med en plastpåse på huvudet och den
ska sitta i i mins 3 timmar till. Jag brukar överdriva så
jag har hårinpackningen i 3-4 timmar, det blir så mycket
lenare då! (töntig bild^^)

Dessa använder jag mig av, idag testade jag Fructis, första gången
jag provar :) hoppas den är bra!

Hur tar ni hand om erat hår?

herregud!

Godmorgon!

Haha, vaknade nu kl 15:00, helt sjukt att mamma inte ens väckt mig. Nu känns det som hela min dag är förstörd.
Men skulle endå inte hitta på något... Imårgon blir det vanliga lektioner. Neeej, sommarlovet för mig känns inte som slut förns imårgon.

possibility



So tell me when you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I would't know

21 aug

Heej bloggen!

Vaknade kanske kl 11 idag och sen så satt jag i soffan och tittade på tv ända tills nu.
Mamma vill åka till Ikea så jag följer med henne, det var ganska så länge sen jag var
där. Och det bästa är att deras mat är så god! :)

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! ♥


Bjuder på en bild från igår, fyfan vad dålig bild. Men men, det får duga.



Från ingenstans pallade jag inte åka, så sitter hemma nu...haha.

sleep tight

Ska ta ett bubbelbad och sen bege mig mot sängs. Är trött efter allt gående i stan
och min rygg gör ont. På Måndag så ska jag springa iväg och göra en rolig sak efter
skolan. En liten ledtråd, det handlar inte om mig.

Sleep tight ♥

Fail



Mamma beställde denna mjukisdress, den är storlek
M men byxorna är så långa haha!, sen andra failen
är att den rosa....

Hiss eller Diss för mjukisdressar?

statsvandring och lunchat

Heeh allihop!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, har haft en bra dag ute med vännerna. Idag så var det statsvanding, inte alls kul. Fick gå upp i trappar och lyssna på skit tråkiga saker, lite negativ men ni skulle varit där. När vi statsvandrat klart letade vi efter en resturang att äta på, var så hiiimla hungrig alltså! Tills sist gick vi till någon resturang i stan och åt kebab.

Sen så tog vi tåget och hälsade på alla och typ gapskrattade och hade kul!, det roligaste var att Stephie och Elis gick fram till en kinesisk kvinna som gjorde reklam för shushi och från ingenstanns så bugade dom och sa conishiwa (stavnig) Skrattade som bara den.

Sen så var vi i vällingby, sen kom Saga och Jasym och var med oss. Sen till slut så var det bara jag Anisa Jasym och Saga, vi gick till Subway, tog en cookie :)

förlåt för lamt inlägg, men bilderna får kompletera det ♥


Uppe i Katarinahissen, fick lite panik.


Skulle precis lägga händerna på höften. Men haha fult det blev!


Gud så gott det ser ut! haha not...det var inte ens så gott heller.


Jag bad dom att inte göra peace men det var tydligen ett "W" haha, vet
inte varför, men tycker det är så fult haha. Själv har jag slutat att göra
Peace.

inte så dålig after all



Ni vet när man var liten och hade sin sminklåda som man skröt om när
sina vänner kom över, och oftast var sminket skit dåligt haha, ja detta
nagelack kommer från en sådan låda från när jag var liten som typ ögon-
skuggorna är som plast och ja allt är bara allmänt dåligt ;), Trode att nagelacket
också skulle va kass men den var ju ganska så bra faktiskt! :) och färger är ju fin.

Vad tycker ni? :)

vaaah?


"Vaah?, bara en kvar...fan" Haha ungefär så lät det nyss när jag upptäckte
att jag bara hade en godis kvar, lite sorgligt sådär. Haha nej men dom delfinerna
är mina favvosar ^^

Villken är din  favorit godis? ♥

Det luktar skit gott!

Notera skit haha, den meningen sa vi sjukt många gånger till folk haha!

Ni får snart se varför :)

I skolan var det inget särskilt,  en sak var weird. Hamburgaren luktade kattmat (?)....skarr.
Efter skolan så gick vi runt ett tag i Vällingby, sen satt vi i Vällinge hus och bara snacka och
åt godis. En choklad smakade skit äckligt spottade direkt ut den. Men det kanske inte är så
intressant att veta, i alla fall. Sen så åkte vi hem till Stephie (Jag Anisa, Elis) vi kollade på film,
jojuste vi tänkte smita in på bion, men sen fega vi ur haha!

I alla fall vi tittade på film hos Stephie och tugga som kossor på tuggummi. Det roliga var att när
vi bad Stephie hämta en film så hämtade hon värsta berget haha!, dog av skratt. Sen så tog hon fram
en spray som luktar skit asså man ska pranka folk med den, så såklart så smarta som vi är så gick
vi runt och spruta på folk, sprutade lite på Anisa och vi ska inte börja snacka hur mycket "aaa jag drar
till bussen" " kommer aldrig snacka med dig"
la la la la, Haha. Love you Anisish ♥ I alla fall, skriver det typ
hela tiden... lyssnar på Slipknot just nu, dom är grymma!


Aja, men imårgon så är det statsvandring, sugigt!



Haha ^^


mm det luktar skit gott ^^

Ps: Nu fick jag en till utskällning av Anisa.....xD

:)

Hannah om 18 aug:
Du var jättefint sminkad runt ögonen idag :)

Tack Hannah! :)



bath


Har precis tagit ett bad. Somnade nästan haha!, men jaja. Jag badar ganska
så ofta för det är så härligt. Men sen så duschar man såklart också :)
(Klippte bort mina fula tår haha, vill inte att ni ska få något synfel)  ♥

NU: Lyssna på Boys like girls-Hero/ heroin :)

lista :)


har du någonsin varit med i ett slagsmål? Nee faktiskt inte, men skulle vilja lol.
har du någonsin gjort något du ångrat? Mååånga gånger!
har du någonsin hoppas bungyjump? Nepp, och har inga planer att göra det heller.
har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? Kommer faktiskt inte ihåg, men jag tror det :)
har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa?Hallå? alla ha väl det?
har du haft kontakt med soc? Nee, fast igentligen vad gör man där?
har du brutit en kroppsdel någon gång? stortån & handleden
har du någon gång velat dö? ja säkert, fast ångrat mig snabbt :)
hur vill du dö? Av ålder :p


Bjuder på den xD la lal alallalala är glad! vet inte varför...

♥sushi♥


Juste idag testade vi sushi :), det var ganska så gott faktiskt! vi köpte
en var för att provsmaka. Dom ser ut som iglar haha, fy ^^


Jag innan jag pröva, var ju lite läskigt hehe...


Ville ha mer HAHA, och Anisa hmm, ville du äta upp mig eller? ♥

Vad tycker ni om Sushi, tycker ni om det ? :D

18 aug

Heej bloggen!

Då var man hemma igen, från skolan. Det var inte ens skola som tur var. Det var bara upprop och lite snack i klassen, äntligen slipper man Oscar min mentor som jag ogillar väldigt mycket, eller hatar. Han vill verkligen ge en, en massa skit. Han ringer till min mamma när jag kommer typ 4 min sent?!

Men i alla fall till det roliga, träffade alla i klassen igen, har saknat dom haha :), kul att träffa alla! Och Elis har blivit mycket längre, det märkte man. Men dom andra har jag faktiskt inte tänkt på. Eller dom har ju säkert blivit längre och så. Men jag analyserar inte folk direkt hehe, eller kanske gör jag det?

Efter "skolan" så åkte vi till Vällingby och åt på Mc donalds, tänker sluta med att säga Donken, det låter så...hmm ja, hmm jaaaa....haha ne driver ♥

Men hur var er första skoldag?




Vällingehus ^^

..............................................................................

Heej!

Är klar med allt och har 45 min över...gud jag hatar sånnt. I alla fall, sen blir det uppropning i skolan.
Kram!

22:28

Heej bloggen!

Har fixat mitt hår hela kvällen, hade i en repair grej i håret, det stod att man skulle ha det i 10 min. Men jag övedriver ju allt så jag hade det i 3 timmar haha!, men nu är det lent, sen så ska man platta och sen så ska man göra volym, börjar bli trött på att  platta. Går nästan aldrig ut med mitt naturliga, och mitt hår har börjar bli slitet, mycket slitet. Men vill inte klippa det...får väl köra med repair hela tiden då.   Ps:Jag vill inte ens toppa haha! :)

Hur tar ni hand om erat hår?
Berätta gärna, har ni några tips?

Godmorgon!

SKOLÅNGEST!!

Imårgon börjar skolan, ser liiiiite ifram imot det. Träffa vännerna och sånnt. Men aja, vi ska ha "Aktiviteter med dom andra i årskursen" dom första 2 dagarna tror jag! haha aktiviteter.  Men i alla fall nu har jag vaknat här i min ensamhet och ska gå och göra frukost, har inga planer för idag, så vet faktiskt inte vad jag hittar på.

Vad ska ni hitta på idag? ♥

16 aug

Heej bloggen!

Vill bara säga förlåt för kass updatering, men jag tycker det är bäst så nästan, kanske lite roligare att läsa inlägg med bilder och inte bara små kassa uppdateringar :)

Nu så har jag precis tittat klart på Wife swap och sen lite senare så ska jag kolla på Medium. Sitter och är lite små sugen på något gott som chips eller något, men affären är stängd, stängdes flr 8 min sen...typiskt! Igår så sov jag hos Anisa, det var kul :) vi satt uppe ganska så länge och sen till sist så sov vi, sen morgonen därpå (idag) så åkte Jasmyn och Anisa till Vällingby och jag åkte hem, åt Lunch och sen tog jag det bara lugnt. Men nu hade jag tänkt att läsa lite bloggar ♥


Vi sminkade varandra hehe :)


15 aug

Godmorgon bloggen!

3 dagar kvar tills vi börjar skolan...Men längtar lite haha, vet inte varför. Just nu så sitter jag med Tilias  laggiga data som låter typ som omnågon fiser i turbo speed. (Igår fick jag sitta och hålla datan så den var spikrak så den inte skulle låta, för att "miss" Tilia skulle vara behagad).

Men i alla fall nu är vi vakna och har ätit frukost och klätt på oss, Tilia tog på sig en orm midje kjol som jag är rädd för haha, jag hatar ormar, eller dom är skabbiga.

Men jaja. Ska inte pladdra på mer, idag sover jag hos Anisa :), vi ska se Heroes. Hon har så där box så det blir kul!
Men men, lägger in bilderna från The Voice :D, på heta flo-rida!!
Kram!

The voice

...ägde!

Haha Tilia är bäst :)

Puss och kram slaggar hos Tilia

TILIA ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN! JAG LOVAR


Update: Tilia skrev det ovan. Så desperat ar jag inte haha ;)

Juicy Couture


Fick denna från mammas kompis i födelsedagspresent :) Tack!
Den är ju hur söt som helst! ♥

Min dag i bilder


















Var på Ung 08 med Tilia och hennes vän Mathilda, det var ganska så kul där. Sen
åkte vi darifrån och Tilia åkte hem och jag traffade Anisa i Landet ingenstans Vällingby.
Vi gick och åt glass och gick runt :D, kul!, sen skulle hon träffa sin mamma så jag åkte hem.

Juste jag och Tilia såg Kenzas vän Dilay i stan, snacka om att jag stirra haha!, hon kolla tillbaka
på oss och flina, hade tänkt att gå fram och be om bild haha, men våga inte.

Fick bli kort, Kram! ♥

God natt

God natt!

Går och lägger mig nu, imårgon träffar jag Tilia i Kungsan kl 11. Så ja, måste sova nu.
Sov gott ! ♥ Snaaart The Voice!!!!!!

ung 08 igen...






Orkar inte skriva. I alla fall vi var på stan, åt gick förbi ung 08. och hade kul!:)

puss

Ung 08 sög

Ja ärligt talat, skit tråkigt ^^ :/

Förutom när Anisa klättrade på klättervägg :) Jag själv vågade inte haha, lite feg av mig när det gäller sånnt. Gillar du att klättra på en klättervägg ? :) Efter att ha varit där ett tag så gick vi och åt Kina buffe, sen där efter gick vi runt i lite affärer, och sen så åkte vi till vällingby och smet in på bion och såg Eclipse haha med Anisas syster.

Kul dag faktiskt!:D Anisa vill du åka till stan imårgon igen?:) ♥


Update 01:03

Hej alla nattugglor där ute!

Sitter vaken och lyssnar lite på Yiruma. Imårgon så åker jag till Kungsträgården med Anisa för den
där Ung08 grejen. Hoppas det blir kul. Men hon måste vara tillbaka kl 14:00. Men jaja, sitter också
och små kollar på mina naglar som jag målat illrosa, varför Alexandra varför?, men nu orkar jag inte
ta bort.

God natt ♥

10 aug

Heej bloggen :)

Hur mår ni?
jag mår bra, men har faktiskt lite ont i halsen. Kom hem för kanske en och en halv timme sen. Var i Vällingby med Mehtap och Anisa. Vi gick mest runt i affärer och provade saker, eller dom gjorde det. Jag var smak rådsgivare kan man säga så (?) hmm. Aja, Anisa köpte en snygg jeans skjorta och Mehtap en Tisha. Vi åt och sen så gick vi runt ennu mer. Provade snygga skor. Man vill köpa allt men ne ne.

Jojuste kan ju berätta om igår också, sov hos Mehtap :),  vi hade det mega kult!, vi var uppe sent och tog mustash bilder och sen så sminkade jag henne och noppa hennes ögonbryn, Haha värsta skönhets salongen hos Meeli. Ja sen så åt vi glass och jag vann henne på fia med knuff. Sen så sov vi till slut.

Igår så var vi också i Kista, vi åt där. Mötte upp Rebecca och Mehtap Klippte håret. Fräsht blev det. Om det är nån som har kluvna hårtoppar är det jag, i really need a haircut. Men ska spara så jag kan moppa golvet hemma med det. Och nu så lyssnar man på lite Vampire weekend :) suuuper!






Det va gott ^^ :D

ruuulig dag :)



GOOD MORNING SUNSHINES

^^

Då har man vaknat upp till en ennu tråkigare dag. Mamma åkte till stan, men jag orkade inte följa med. Ångrar lite det nu hehe. Men i allafall. Ska bara sitta vid datan, ska klä på mig snart. Sitter i morgonrocken, mamma hatar att man sitter i pyjamas kl 1 på dagen så ja, måste klä på mig innan hon kommer.

Bio mys

Heej!

Nu kom man hem från bio med tjejerna. Super mysigt, satt och skrek, grät , och skrattade framför Karate kid :), filmen var super! men bajs på att det ska regna en massa...

Innan bion var jag i vällingby med mamma, köpte en kjol. Visar någon annan gång. Just nu så lyssnar jag på "the only exception"- Paramore. Aja, ska sitta uppe lite till. Imårgon så vet jag faktiskt inte vad som händer. Inga planer. Som vanligt.

Kram ♥

(Är det någon som vet hur man lägger in en låt fast bara som en litet sträck, inte en stor jävla fet video ruta? )

Förlåt

Men det blir mer inlägg när skolan börjar tror jag, mer händelser och sånnt. Inte så himla
intressant att höra att jag sitter och tittar på Top Model hehe :), så ja...mer update den 18
aug!

Puss ♥

23:00

Hola!

Har precis tagit en dusch och nu så lyssnar jag på Nirvana ♥
Imårgon så åker jag förmodligen och hälsar på mormor. Ja
vad annars har jag gjort denna kväll, hmm suttit och ruttnat
framför tven. Har sett Top Model, Super nanny, Skinny Vs Fat
eller vad det nu hette, m.m....riktigt tråkigt. Imellan har jag gått
till kylen och tagit cola :s, men god natt på er!

Kram!

som sagt

...blev inget att åka till mormor, hon skulle på något läkarbesök. Så vet inte alls vad jag hittar på idag, just nu så tittar jag  på X-effect och har det allmänt tråkigt, ok riktigt tråkigt. Men i allafall ska hitta på något sen, vet inte vad but i will! hehe ;). Men det får bli några korta rader nu och utan bild.

Vad hittar ni på idag?:)

Godmorgon!

Heej på er!


Har precis vaknat och ätit frukost, det fick bli en stoor frukost för jag vaknade som en hungrig jag vet inte vad. I dag hade jag tänkt att åka hem till mormor. Saknat henne superduper mycket!. Hoppas vädret blir bra, i allafall att det inte regnar. Men ska klä på mig nu, ha en fin dag!♥
Update: Nehe...hon ska tydligen på läkarbesök....

(Ps. Lockarna blev misslyckade jag tog ut dom för tidigt...ville gå och sova)


Bjuder på en bild från igår, när vi var och badade. Gud så fint det var!

en liten metod

Heej :)

Har precis tvättat håret och tänkte ha lockigt hår imårgon. Tänkte tipsa er hur jag gör. Mwahaha. Nej men man bränner ju inte håret. Jag använder mig av röda grejer hehe, men dom funkar super bra.  Men det dåliga är faktiskt att man måste låta det torka helt. Om amn har tid så är det bra. Men inte, ja då får man göra på det vanliga viset :)


okej, orkar inte rotera. Men så ser det ut ^^ :)

Rundtur i Vällingby

Heej bloggen och alla läsare!

Mår ni bra? jag mår bra i allafall :), idag så åkte jag till Vällingby och kollade i affärer, imårse bestämde jag mig för att spara mina pengar men så gick det inte till i allafall. Tråkigt att det regnade som fan!, sov över hos Stephie igår också, vi åkte till stranden, köpte en familje Pizza och åt, dom andra bada haha.

Men nu så kom jag hem och ska äta snart. Fixade nyss mina skor och la dom i lådor igen, mycket mer praktiskt.
Kram!



Jeans: Ginatricot
Vit tröja:Ginatricot
Svart tröja:JC
Rutiga saken: JC
Skor:Scorett
Lösögonfransar (köpta i Serbien)
RSS 2.0