Jaha vad ska man göra nu då`?

Heej!
Just nu så sitter jag här hemma och är deprimerad *skojjar*Nej men det ´känns så sjukt tråkigt att bara vara hemma.Jag har så dålig fantasi så jag vet lixom inte  vad jag kan ta och hitta på=(.Men aja "så e livet" Ibland så har man det kul och ibland så har man det tråkigt ,man kan ju inte alltid ha kul.

När jag kilade till centrum så skulle jag gå över vägen och jag stod där vid lyktstolpen och då kom en traktor som skulle ta bort all snö ,och han la inte märke på att jag stod där och jag blev livräd jag visste inte ifall jag skulle backa jag bara stod där hehe. Men jag blev lite besviken på yogurten den var inte riktigt god=/ Den hade typ ingen smak den hade bara några fruktbitar , så nästa gång så ska jag testa en nya smak. Imårse så blev jag lite chokad min katt Saga stod nere i diskhornet och bara stod stilla sen så märkte jag att hon hållte nästan på att kissa där så jag lyfte upp henne fort som attan och lämna henne i hennes kisslåda!.Shit hon kan ju inte kissa i diskhorn! Men vad har ni gjort idag/vad kommer ni göra idag?=)Vill ha lite tips vad man kan ta och göra=)
PussOkram

Kommentarer
Postat av: Nikolina

jaha okej men då förstår jag! tänk positivt nu, våren är snart här :)

2009-02-22 @ 14:24:19
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: ida

2009-02-22 @ 16:22:05
URL: http://ida
Postat av: Vera

förstår precis vad du menar med att det är tråkigt! Ja förstår precis! att vara hemma är verkligen trist ibland!! <33333333

2009-02-22 @ 18:01:42
URL: http://veraablogg.blogg.se/
Postat av: Vivi

hehe tack. Om du vill ha en annan pil så kan du gå in på http://totallyfreecursors.com/ och så är det bara att välja en pil (musgrej) Haft en bra dag?

2009-02-22 @ 18:09:04
URL: http://kiwivivi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0