HAHA XD

Haha Jahmila visade mig en skit rolig sida! :D jag dog av garv!

www.fmylife.com  det är folk som skickar in roliga saker som hänt deras dag, eller typ a
på slutet skriver man alltid "FML" (Fuck my life).

Haha nej men kika in där och läs!

 ett exempel från sidan :  Today, my grandson asked how old I am and whether I'd seen Mammoths "for real" when I was a kid. FML 

Kommentarer
Postat av: åse

sv: det är värt väntandet. sedan ett år innan får du tandställning (fick jag iallafall). det är inte hemskt, jag vart också rädd innan operationen men nu när man tänker tillbaka så vart det inte så hemskt. nej, inte så som jag ansåg det. då kanske det kommer bli skönt om du gör operationen, du får fint bett och slipper spänna käkarna när du stänger munnen.

jag hade inte, som sagt, svårt att stänga munnen. men operationen har gjort jättemycket bra för mig. jag har fint bett, bättre självförtroende, man får fina tänder på köpet (tandställningen) och jag biter mig inte i kinderna så mycket, haha.

2009-11-29 @ 22:32:30
URL: http://aese.devote.se
Postat av: åse

sv: jag hade raka tänder innan, men nu är dem ännu rakare. dock har jag fortfarande i tandställningen, den tas bort ungefär sex månader efter operationen. kanske bra att veta. oj, ja. det är både en lycka och inte en lycka. haha. men om du nu gör operationen, måste den sitta i tills du är klar med operationen då? för det känns ju som en dålig planering ;o eller skall du ha fast sittande nu?

2009-11-29 @ 22:53:15
URL: http://aese.devote.se
Postat av: kariin

Fin blogg :D

2009-11-30 @ 16:21:24
URL: http://gulligak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0